Hivatalos: érkezik a Skyrim: Legendary Edition

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazak voltak a lengyel kiskereskedő értesülései: tényleg érkezik a The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition, amely az alapjátékon felül az összes hivatalos DLC-t tartalmazza. Júniusban megjelenés.

A Bethesda bejelentette, hogy a Skyrim minden földi jóval megpakolt kiadást kap Legendary Edition névvel.

A csomag tartalmazza a számtalan díjjal kitüntetett alapjátékot, illetve a Dawnguard, a Hearthfire és a Dragonborn DLC-ket. A kötelezően mellékelt hibajavításokon felül olyan újdonságokat is kapunk, mint az új kivégzések és képességek, illetve a Legendary nehézségi szint.

A Legendary Edition 2013. június 7-én jelenik meg Európában PC-n, Xbox 360-on és PS3-on, ára pedig 59,99 dollár lesz. 

48.
48.
Lord Zozo
#47: Gratulálok ezekhez a végtelen okos és szellemes hozzászólásokhoz! Én azt próbáltam kifejteni, hogy mennyi lehetőséget nyújt a kedves topic társ által haszontalan tereptárgynak nevezett világ. Értelmezni azt nem tudtok, csak trollkodni. Az nagyon megy látom.
De ahogy látom mégis csak kell hozzá agy, mert kedves topic társam nem jött rá és csak haszontalan tereptárgyaknak nézte.
43.
43.
adikas
Aki nem ért egyáltalán a módoláshoz úgy is élvezheti a játékot vagy módok nélkül élvezhetetlen?
42.
42.
KőbányaKispest
Csatlakozok én is a "kijátszottak táborába". 300+ óra, de lehet 500 is van az, már nem megy:D:D

Akkor kezdem újra, ha kijön a magyarítás hozzá. Az azért nagyot fog dobni rajta. Eddig is sok mindent vágtam, ennyi idő alatt azért rá lehet jönni, mivan, de azért sokkal másabb lesz magyar felirattal. Lesz pár dialog, amit nem spacezek ki. Így érdekesebb lesz na. Legalábbis nekem. De persze csak 50+ moddal nyomom majd, mert vannak olyanok pf...
41.
41.
thernielle
Sajnos már én is túl sokat pakoltam bele a játékba ahhoz, hogy újra legyen erőm nekivágni. Emlékszem, pár hónapja elővettem, feltettem nagyjából... nos, nem túlzok, kb 100 modot, úgy fajokat, effekt turbókat, modokat amik benépesítik a világot, még egy kis erotikát is csempésztem bele stb... és újra fellelkesültem. Az tartott egy hétig, azóta megint nem játszom vele.
Valami tényleg hiányzik, valami személyes. Mondjuk kicsit derogál, amikor a világokat elemésztő őssárkány levágása után elküld Pista bácsi Bori nénihez egy tál sóért, aztán a szomszéd faluban megkérnek, hogy verjem már szét a pincében a patkányt, mert félnek. Ilyenekre gondolok :)
40.
40.
Type R
Tetszetős bár 300+ óra után nekem már csömöröm lenne újra kezdeni:-S szerencsés aki ezzel nyit:-)
39.
39.
MrBenjamintoto
Egyébként tök nagy divat lett szidni a skyrimet... :-( Pedig az Oblivion ehhez képest egy kaki volt, de azért sokat játszottam az Oblival is:-P
38.
38.
alexcargooo
#35: jó tudom hogy más kiválő játékokon is dolgozik a bethesda de akkor is jó lett volna még valami küldi :P egyébként a TESO-t rohadtul várom...jelentkeztem a bétára is
36.
36.
Kleppi
de már amerikában megjelent?
35.
35.
Extol
#33: Nem. Sajnos. Szégyen, gyalázat. De ez van. Belefogtak valami másba...... Rohadt nagy kár érte, szivem szakad meg de ez van
34.
34.
Extol
Kár hogy nekem megvan már minden ami a pakkban van, még 1x azért nem fogom megvenni :D
33.
33.
alexcargooo
ezek szerint nem is lesz több DLC? :(
23.
23.
azureknight0715
Durva de most részben egyetértek Doomsday-el pedig nagyon nem bírom a gyereket:D De csak részben, ami annyit takar hogy többet vártam volna egy iylen kaliberű játéktól mint amit kihoztak belőle.
17.
17.
azureknight0715
Nálam a Skyrim 2 hétig tartott azt kuka és már többet nem is akartam vele játszani. Hiába nagy open world világú. Üres az egész. Mindig hiányzik valami ami kéne. Sajnos be kell valjam hogy ez a játék csak modokkal ér valamit. Oblivionnál is ez votl az pc-n volt meg. Módokkal hónapokig játszottam vele. Szal Skyrimet csak is pc-re érdemes megvenni.
15.
15.
Dercsi
Ha minden igaz akkor nyár végére kész a magyarosítás hozzá, úgyhogy ahogy lehet tölteni, megyek és megveszem( talán még az ára is finomodik egy kicsit...)
7.
7.
Stranger
Most akkor csak ebben a változatban lesznek plusz ficsörök? Akkor már csak azért sem venném meg, mert lehet h pont ilyenek miatt nem lesz kompatiblis pár mod a játékkal és ha választani kell akkor inkább moddolok.
6.
6.
KőbányaKispest
Mindig azt szerettem a PC-s verziókba, hogy nem rondít bele a dobozba az a bunkó xbox360 meg ps felirat. Az nagyon kell 5 centi sávban.
5.
5.
p3ti
Az alapjáték is simán 100 órás, már ha nem fut végig rajta az ember. DLC -kel együtt pedig tuti hónapokon keresztül eljátszik vele bárki
2.
2.
siedrenn
Nagyon örülök neki, hogy ilyen kiadással kiadják. Én sajnos nagyon régóta vártam Mass Effect 2ből ilyen kiadásra, ami magábafoglalja a kiadott dlc-ket, de nem jött, és valószínűleg nem is fog.
1.
1.
DON GONDOCS
Minden rajongó megkapja ami ár.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...