E3 2013: Nem lesz standja a 2K Gamesnek

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 27.
  • Hír
Link másolása
A 2K Games egyetlen játékot sem állít ki az E3-on, így nem lesz standja sem. Ez nem jelenti azt, hogy látnivalók nélkül maradunk a Los Angeles-i expón: a Twitch és a YouTube-csatornáikon jönnek az infók.

Annak ellenére, hogy a Take-Two sikercímei augusztusban és szeptemberben érkeznek, a kiadónak nem lesz standja a júniusi Electronic Entertainment Expón. Habár az új XCOM és a Civilization V kiegészítője is új infókért kiállt, személyesen egyik produktumot sem próbálhatják ki az érdeklődők a Los Angeles-i Convention Centerben.

A 2K fórumán olvasható bejegyzés szerint a stand hiánya nem jelenti azt, hogy látnivalók és bejelentések nélkül maradunk: a cég a Twitch- és a YouTube-csatornáját használja majd az élő kommunikációra. Meglátjuk, hogy a gyakorlatban ez hogyan működik majd.

8.
8.
EBR2000
#7: Nem, ha jól tudom a leányválalata a 2k a Take-Two-nak.
(Vagy valami ilyesmi)
7.
7.
McDuff
A Take-Two és a 2K nem egymástól teljesen különbőző kiadó?
5.
5.
EBR2000
És ki a hibás mind ezért?
Yanez vagy Ádám.
2.
2.
mestermagyar
Mik ezek a szarok? Mafia 3-at adják már ki!
1.
1.
Necreon
Nem várok most sokat az E3-tól igazából. Nextgen konzol exkluzív címeket jelentek majd be, amiktől hasra kéne esni (főleg a látvány miatt), csak hogy ehhez a látványhoz vagyunk szokva már egy ideje PC-n - kiindulva abból amit az új Killzone bemutatóján láttunk.

Az idei BlizzCon ellenben sokkal érdekesebb lehet egy a játékot örökre eltemető vagy épp megmentő Diablo III Expanion miatt, ha mutatnak belőle valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...