Total War: Rome 2 - DLC lesz a kilencedik frakció

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
Ha azt hitted, hogy csak nyolc játszható frakció lesz a Total War: Rome 2-ben, akkor nagyot tévedtél. A Creative Assembly meglepett mindenkit, ingyenes DLC formájában érkezik Pontosz népe.

A pontusziak a Fekete-tenger körüli hegyekben éltek, hatalmuk megszilárdítása után hódításokba kezdtek, és többször összetűzésbe kerültek a meggyengült rómaiakkal. Hadseregük gyors és hatásos volt, az arab földeken is portyáztak, és nem kerülték el Görögországot sem.

A Creative Assembly megerősítette, hogy a steames megjelenés napján egy ingyenes DLC formájában tehetjük magunkévá Pontosz népét.

6.
6.
Bazsika B
Miért a DLC-ken dolgoznak ha már kész van egy jó kis játék ami már nem bugos akkor adják ki! Szereznek rajta egy csomó pénzt és a DLC népeket és az Updateket már úgy kezdhetik el csinálni hogy a fan-ok rámutatnak a hibákra és még pénzük is lesz ha valami nagyobbat akarnak csinálni mint a Fall of the Samurai és adna egy kis löketet és önbizalmat hogy tetszik a játék mert amit eddig láttam az nem rossz. És mi is örülnénk. Mennénk a bázisuk elé és csókolgatva vinnénk a vállunkon a fejlesztőcsapatot :D Szerintem ez így jó lesz. Én biztos előrendelem a játékot mert Pontus egy jó kis keveréknek tűnik! Remélem a Multiplayer is jó lesz és hogy a következő játék a Medieval 3 Total War legyen. Egy jó kis magyar királyságot megnéznék ezzel a király grafikával :D
5.
5.
levantine
#2: Azért adják ingyen a dlc-t, hogy kedvet kapj majd a későbbi fizetős tartalmakhoz. Előre ki vannak találva ezek a műveletek, semmi sincs véletlenül, vagy pusztán jó szándékból.

Egy nagyobb dlc-n majd nyilván később kezdenek dolgozni, de az apróságok már előre le vannak gyártva. Csak szépen kiollózzák a játékból, hogy többet keressenek rajta.
4.
4.
vytros
#2: Ennek lecsonkítva az a lényege, hogy a játék elemeiben már készen van,minden frakció és az ő saját belső rendszerük be van építve magába a game-be, azaz leginkább már csak új mapokat csinálnak, bugokat javítanak, más-más apróbb cseprőbb időigényes dolgokkal vannak elfoglalva.

De mivel ez idő alatt nem csak ezekre a kis dolgokra akarnak koncentrálni, az időhúzás helyett csinálnak több frakciót is akkor már, hogyha van még ugye idejük, miért ne? Hogy miért DLC-ben adják, az főleg azért lehet tippem szerint mert a már kész termékre amibe "bele vannak égetve" a kész frakció-felépítések sokkal egyszerűbb "ráírni", azaz kiegészíteni új részekkel mint hogy megint belenyúljanak a mélyébe, hogy minden át kelljen dolgozni.

Nem tudom mennyire világos mit akarok mondani, de ez lenne az én magyarázatom.
3.
3.
nomcsa
kit érdekel mi az értelme, az ingyenességével számomra már messze jobb mint nevezetesen az EA.
2.
2.
erasmus
Ennek mi értelme van????
DLC azért van hogy játék megjelenése után adhassanak tartalmat hozzá, az más kérdés hogy a kész játékból kivágják és pénzért árulják mindig.
De megjelenés előtt több hónappal már tudják, hogy megjelenés napján adják ingyenes dlc-ként akkor már miért nem tudják beletenni a játékba ha úgyis kész lesz akkorára.
1.
1.
Vanorb
És lesz még vagy 10 új frakció amiért fizetni kell. Köszönjük!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...