Ennyit keresett tavaly Bobby Kotick

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Végre valami izgalmas bulvárhír: Blikkapocs rovatunk most annak járt utána, hogy mennyit keresett tavaly az Activision-Blizzard vezérigazgatója, Bobby Kotick. Az eredmény megdöbbentő: jó sokat!

Egy az amerikai tőzsdefelügyeletnek benyújtott dokumentumból derült ki, hogy Bobby Kotick, az Activision-Blizzard vezérigazgatója potom 64,9 millió dollárt keresett 2012-ben - ezzel a Reuters szerint az USA egyik legjobban kereső vezérigazgatója volt tavaly.

Az évi fizetése 2 millió dollár volt, ez duplája a 2011-es keresetének, ehhez jött 2,5 millió dollár bónusz, illetve 4,4 millió dollár, amit a kiadó teljesítményösztönző programjának részeként kapott. A maradék 55,9 millió dollárt részvényként kapta: ezt egyébként csakugyan a vállalat teljesítményétől tették függővé, és bár 2012-re írták jóvá, a következő öt év alatt juthat majd hozzá.

Kotick 2011-ben mindössze 8,3 millió dollárt keresett, kifejezetten ínséges időszak lehetett az a számára.

A dokumentumból az is kiderült, hogy az Activision-Blizzard pénzügyi igazgatója, Dennis Durkin 13,4 millió dollárt keresett, a Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment vezérigazgatója pedig 9 millió dollárral lett gazdagabb 2012 folyamán.

133.
133.
Kleppi
#54: háát én meg játszani akarok vele :(
132.
132.
Quent1n
Grat Bobbynak, el kell ismerni jól csinálja amit csinál. Tök fölösleges bele menni milyen ember mert pont nem ismerjük. Itt maga a keresett pénzmennyiség a lényeg az pedig a játékiparban figyelemre méltó. Ha szimpi a csávó ha nem azért ez nem gyenge. :)
129.
129.
Trapyd
126.
126.
QuartoDestra4
#21: biztos valaki szintén felhozta, de most nem olvasok végig mindent, de ezen a poszton felröhögtem. Mármint nem gúnyosan, de konkrétan elképzeltem a mondatot "Szegény Bobby a rossz csúnya rendszernek köszönhetően meggazdagodott, jól kiszúrtak vele :C"
124.
124.
Elcijas
Én ezt a vitát lezártnak tekintem. Nem egy ember próbálta jobb belátásra bírni, nem sikerült. Egyszerűen csak ignoráljátok, és mint egyszerű felhasználója és régi olvasója az oldalnak, ha szabad kérnem, akkor más se adja alá a lovat. Vitázni csak akkor lehet, ha mindkét fél egyformán tájékozott és nyitottak más véleményére, nos itt egyik pont sem található meg Raptorban. Pedig én megpróbáltam. Ha lehet akkor itt egy idézettel zárnám le, melyet sajnos megint megszegtem, de talán mások tanulnak helyettem belőle:

“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.” - George Carlin
117.
117.
Elcijas
#109: Teljes mértékben egyet értek
115.
115.
greenmelon
Raptor, te egy ostoba faszkalap vagy. Pont. Tökéletesen igazolod ezt minden egyes megnyilvánulásoddal.

Gyanítom, hogy nem vitted semmire az életben, minimálbérért kaparod a szart, és ezért a zsidók meg mindenki más a hibás, véletlenül sem te magad.

A poénjaid szarok, mellesleg kiválóan bizonyítják, hogy észérveket nem tudsz felsorakoztatni a hülyeségeid mellett, ezért próbálsz itt oltogatni mindenkit, sikertelenül.

"Gyere ide ahol lakom és itt jártasd a pofádat.
Legalább annyi vér lenne az egyikőtökben hogy idejön nem a neten keresztül okádik."
Halkan jegyzem meg, hogy te is ugyanúgy neten keresztül vagánykodsz. ;)
106.
106.
kopic
#94
Trapyd ! Teljes mertekben egyetertek veled ! Es lehet, hogy oneki tenyleg kijarna egy bann, v nemitani kene....
104.
104.
Elcijas
#102: o elnéztem a kommentedet egy sorral, a nagyságos Úr bocsánatát kérem! de ettől még a kommentem lényege változatlan.
101.
101.
kopic
#92
Ugy van kossel csak bele mindenkibe, te retardalt kreten. Kinek hiszed te itt magadat mi ? Nem veszed eszre, hogy mar teljesen lejarattad magadat ? Es elarulom neked, hogy telefonrol irok, amin nem lehet ekezeteket irni bunkokam -.-
90.
90.
kopic
omg. Mi megy itt mar megint:S elkene mar ide egy moderator.....
87.
87.
MrZombieEater
Tudod ez nem másokon múlik. Általában a normálisabb emberek nem süllyednek le erre az alávaló szintre. Mert észreveszik magukat. De te kurvára nem vágod, hogy nagyon szánni való amit itt a cikk alatt lerendezel.
85.
85.
MrZombieEater
Sose veszed észre hol a határ, ugye?
84.
84.
McDuff
sokkallom,remélem törli szemét száját,nem lesz ez már így sokáig!>:D
80.
80.
BrendOoN
#79: (Ez a 74. megjegyzésére lett volna válasz.)
79.
79.
BrendOoN
So Hardcore!

Te most bizonyítani akarsz nekünk, hogy már karúszó nélkül is tudsz úszni? A megjegyzéseid kilencven százalékában sértő és lekezelően módon írsz a másikról a másik tízben pedig okoskodsz nekünk. Kotick maga az ördög, de a gonosznak is van szebbik arca és nem adományoz mindenki csak úgy 2 millió dollárt a háborús veteránoknak.
65.
65.
névtelenség
Raptor: Te hülye vagy. Így egyszerűen, a szó legszorosabb értelmében.
Senkit se érdekel, hogy hány éve nem nézel tévét, vagy hogy mióta élsz a kis álomvilágodban; éppen elég az, hogy itt most 4x is sikerült beleseggelned a Bobby Kotick néven posztoló trollnak a csapdájába.

Rajtad röhögünk ember, nem veled...
62.
62.
MrZombieEater
Miért kell zsidózni egyből, meg sajnálni tőle a pénzét? Így könnyebb belenyugodni, hogy ő többre vitte mint ti? Akárkiből lehet vezérigazgató, vagy akármi, csak keményen kell dolgozni érte. Bizony, ennyi az egész. De persze elég fájdalmas tud lenni néha, hogy csak magadat hibáztathatod azért, hogy nem lett belőled semmi, vagy nem az ami szerettél volna lenni.
60.
60.
Kazuya
#47: http://www.freepress-freespeech.com/holhome/ltalmud/talmud.htm
59.
59.
REMUX2013
Szakadj meg BOBY ,kurva apadat.....hogy ennyit kerestel,adhatna a szegenyebeknek is,nehany dollart.....
58.
58.
frankdelgado
#47: Sajnálom Bobby...rajtam tavaly nem kerestél egy vasat se....amúgy meg ne keseregj az irígyeid miatt. Lehet, hogy a csajod a pénzedet szereti, de nem a bankkártyádat c@pj@ le!
56.
56.
Simonus18
Nevezzetek tudatlan tuskónak, de tököm se tudja ki az a Bobby Kotick, de szerencsés ember lehet, hogy ilyen jó posztban van, biztosan ért az üzleti élethez, ám pont a múlt héten néztem Blizzard interjút az alapító srácokkal, agyakkal, és meg kell hagyni, akármennyire is unjuk a mai játékipar systematikáját, le a kalappal előttük, az ő játékukon nőttünk fel, és egész intelligens módon állnak hozzá a játékok elkészítéséhez, következetesen végzik a dolgukat, és az elején elég nagy lélekkel indultak neki. Fogalmam sincs mit akartam ezzel mondani, lehet azt hogy ellenben ezzel a "temérdek" (pontosabban megálmodhatatlan) összeggel, amit Bobby összeszedett, azt a Blizzard illetve az Activision srácoknak köszönheti részben. Ám még mindig fogalmam sincs mit tett ezért a nagy "sikerért", ha valaki írna egy tanító jellegű hozzászólást nekem, megköszönném.
55.
55.
Veldspar
Ahh, a Gamekapocs, ahol egyesek akkor sem ismernének fel egy trollt, ha az orruk előtt lépne elő a híd alól, névjegykártyáját lobogtatva...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...