Távozik az Epic Games marketingfelelőse

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 29.
  • Hír
Link másolása
Valami baj lehet az Epic Games falain belül, hiszen újabb magas beosztású személy hagyja ott a céget. Cliff Bleszinski és Mike Capps után a globális marketingért felelős Kendall Boyd mondott fel.

A GamesIndustry értesülései szerint az Epic Games globális marketingfelelőse, Kendall Boyd elhagyta a céget. Úgy tűnik, teljesen barátságosan ment végbe a távozás, a hírt az Epic is megerősítette.

Az Unreal Engine-ről és a Gears of Warról elhíresült stúdiónál nem ez az első eset arra, hogy egy vezető beosztású személy hagyja ott a céget. Cliff Bleszinski designer, Rod Fergusson producer és Mike Capps elnök után Kendall Boyd intett búcsút, ami azt az érzést kelti bennünk, hogy valami nincs rendjén az Epic Gamesen belül. De ne legyen igazunk!

Boyd 2010-ben csatlakozott a céghez, miután 35 játék megszületésében segédkezett a THQ-nál és az EA Sportsnál. Az Epicnél a globális marketingjéért felelt, most ugyanilyen szerepkört vállalt el a Microsoftnál, ahol a Halo-sorozat felett bábáskodik majd.

Az Epic egyébként jelenleg a Fortnite-on dolgozik, de mérget vehetünk rá, hogy a május 21-én lelepleződő Xboxszal is tervei vannak.

5.
5.
kopic
Remelem, hogy az Epic vmi egetvero jatekot fog majd bemutatni a Micro konferencian.
4.
4.
kopic
Koszonjuk emese, leulhetsz.....-.-
2.
2.
Kougat
#1: te normális vagy?
az unreal engine szerintem messze a legszebb motor a jelenlegi piacon
1.
1.
dBLOOD
Széthullhatna az egész, legalább abból a gyopár unreal engine-ből nem készülne több...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...