Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
Típus: Akció

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Elképzelhető, hogy film készül a Fortnite alapján

Lapértesülések szerint a filmek irányába is nyitna az Epic Games, amely egy új divíziót is létrehozna, hogy megtámogassa a törekvéseit. Természetesen a Fortnite feldolgozása is felvetődött már ötletszinten.

Epic Games Store - jönnek az achievementek

Régóta várt funkcióval bővül jövő héttől az Epic Games Store, egy hivatalos blogbejegyzés ugyanis megerősítette, hogy első körben hat játéknál, de végre elrajtolhat az achievementek vadászása.

Továbbra sem tér vissza az App Store-ba a Fortnite

Hiába született döntés az Epic Games és az Apple ügyében, ahogy az várható volt, közel sem zárult le a két fél csatározása. Most épp az Apple vágott oda az Epic Gamesnek, ugyanis továbbra sem térhet vissza az App Store-ba a Fortnite.

Hajmeresztő ára van a Balenciaga Fortnite-ruháinak

Az Epic Games együttműködést kötött a spanyol-francia luxus divatházzal, a Balenciágával, aminek eredményeként a rajongók Fortnite feliratú ruházati cikkeket vásárolhatnak majd. Feltéve, hogy elég mély a pénztárcájuk.

Fortnite - itt az új szezon és vele Vérontó

Az Epic battle royale-jának egyre kacifántosabb története továbbra sem tervez lassítani: az előző szezon űrlény-invázióját valóságtorzító kockák váltják. Az új évadhoz új battle pass is jár, amelyben Vérontó kinézetét is megszerezhetjük.

Döntés született az Epic és az Apple ügyében

Több mint egy éve vette kezdetét az Epic Games és az Apple háborúja, az ügyben pedig végre döntés született. Habár az ellen mindkét fél fellebbezhet, egyelőre mindenki nyert valamit az ügyön.

Évadzáró eseményre készül a Fortnite

A hétvégén véget ér a Fortnite aktuális szezonja, és ahogy az (általában) lenni szokott, az Epic Games egy élő eseménnyel fordul rá a következő évadra. Ideje elkenni az idegenek száját!

Will Smith is csatlakozott a Fortnite-hoz

Mire jók a rosszfiúk? Arra, hogy beszerezzük őket a Fortnite boltjában – legalábbis a Will Smith alakította Mike Lowrey-t mindenképp. A Fortnite továbbra is képes a legvalószerűtlenebb crossovereket összehozni.

Ariana Grande-koncert lesz a Fortnite-ban

Újabb nagyszabású esemény készülődik a Fortnite háza táján, a korábbi találgatásoknak megfelelően a hétvégén Ariana Grande koncertezik majd a játékban. Travis Scott fellépése óta ez lehet a legnagyobb ilyen buli.