Fortnite PC, PS4, XBOXONE

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
Típus: Akció

Fortnite - új jármű, kiszivárgott skinek

Élesedett a Fortnite 6.10-es frissítése, a patch pedig talán több újdonságot is megmutatott a közönségnek, mint amire az Epic Games eredetileg számított. Ugorjunk fel a Quadcrasherre és lessük meg az új skineket!

Mindenki számára elérhető az androidos Fortnite

Már nincs szükség meghívóra ahhoz, hogy a Fortnite androidos bétájával játsszunk: elég ellátogatni a játék honlapjára, és máris magunkévá tehetjük a klienst. Ezzel együtt frissült a kompatibilis eszközök listája is.

Ezért késlekedik a Sony a cross-play funkciókkal

A PlayStation-részleg vezetője szerint a cross-play funkciók engedélyezése közel sem olyan egyszerű folyamat, mint ahogyan az átlagjátékos gondolná; a technológiai bonyodalmak mellett még számtalan részletre kell odafigyelni.

Fortnite - elrajtolt a Darkness Rises

Kezdetét vette a Fortnite hatodik szezonja, amely a hátborzongató Darkness Rises alcímet kapta. Ismét jócskán megváltozik a térkép, harcba indulnak velünk a kisállatok, és itt az új Battle Pass is, tele mindenféle agyament kozmetikai cuccal.

Fortnite - teljes a cross-play lefedettség

A Sony végre engedett, és a most induló PlayStation 4-es nyílt Fortnite-bétában már lehetővé teszik, hogy a játékosok más platformok játékosaival is játszhassanak, emellett az eredményeinket is átvihetjük majd a különböző változatokba.

Újabb rekordokat döntöget a Fortnite

Az Epic Games rendesen belenyúlt a tutiba - a népszerű battle royale-játékot csak augusztusban több mint 78,3 millió játékos indította el. A free-to-play cím csupán mobilon napi 2 millió dollár bevételt hoz a konyhára.

Nincs szükség Switch Online-ra a Fortnite-hoz

Már egy ideje hallani lehetett olyan pletykákat, amelyek szerint az olyan free-to-play multis címekhez, mint a Fortnite, nem szükséges Nintendo Switch Online-előfizetés. Most maga a konzolgyártó erősítette meg ezt hivatalosan.

HWSW: Biztonsági rés az androidos Fortnite-ban

A hibát a Google szúrta ki, folytatódik a cég csörtéje az Epic Gamesszel. Habár a biztonsági rést gyorsan orvosolták, a fejlesztők szerint felelőtlen húzás volt a Google részéről ilyen hamar publikálni a felfedezéséről szóló hírt.

Elrajtolt a Fortnite Androidon...

...de azért közel sem ilyen egyszerű a dolog. Egyelőre csak meghívásos alapon, és kizárólag Samsung-készülékeken, de a közeljövőben egyre több mobil számára lesz majd elérhető a rendkívül népszerű battle royale.

Ingyenes címekhez nem kell Switch Online-tagság?

Úgy tűnik, mégsem kell Nintendo Switch Online-előfizetés az olyan népszerű free-to-play címekhez, mint a Fortnite és a Paladins. Egy hónap múlva indul a szolgáltatás, de még senkit nem figyelmeztettek ennek az ellenkezőjéről.