Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.

Frissítve: A Dragon Ball is csatlakozik a Fortnite-hoz

Ha azt hittük, hogy nem crossoverezik újabb híres franchise a Fortnite-tal, akkor nagyot tévedtünk, hamarosan ugyanis a Dragon Ball karakterei is megérkeznek a játékba!

Jöhet a belső nézet a Fortnite-ba?

Néhány helyzetet leszámítva a Fortnite alapvetően külső nézetes lövölde, a szivárogtatók szerint azonban az Epic már megkezdte a belső kameranézet tesztelését. Mit szólnátok hozzá?

A Fortnite szigetén is beköszöntött a nyár

Hőség, tengerpart, napszemüveg, headshotok. Megérkezett a Fortnite legfrissebb szezonja, amely őrületes lazasággal várja vissza a kikapcsolódásra vágyókat. A buliból még Darth Vader és Indiana Jones sem maradnak ki.

Óriásrobotos szezonzárásra készül a Fortnite

Júniusban végére ér a Fortnite jelenlegi évada (ami szám szerint a harmadik fejezet második szezonja), és a megszokott módon az Epic ismét egy egyszeri, látványos eseménnyel készül, amit Collisionnek nevezett el.

Hamarosan Pac-Man is csatlakozik a Fortnite-hoz

Újabb videojátékos kollaboráció van készülőben a Fortnite háza táján, ezúttal az ikonikus Pac-Man kapja a főszerepet.

Obi-Wan is ugrik a Fortnite iskolabuszából

Naná, hogy a Jedi Rend legbecsületesebb mestere sem hagyja ki a Fortnite buliját! Obi-Wan Kenobi az önálló tévésorozata mellett az Epic battle royale-játékában is kap egy saját skint és néhány egyéb extrát.

Teljesen ingyen streamelhető a Fortnite az Xbox Cloud Gamingen keresztül

Tegnap a Fortnite is csatlakozott az Xbox Cloud Gamingen elérhető játékok listájához. A free-to-play anyag továbbra is teljesen ingyenes, nem kell előfizetés hozzá.

Az Assassin's Creed sem hagyja ki a Fortnite-ot

Az Assassin's Creed-játéksorozat két közkedvelt hőse, Ezio Auditore da Firenze és Eivor Varinsdottir is csatlakozik a Fortnite egyre csak bővülő multiverzumához. Az asszaszinokat holnaptól szerezhetjük be.

Fortnite - már biztos, hogy marad a Zero Build mód

Az adatbányászok már pár napja megszellőztették a hírt, most azonban hivatalossá vált: a hatalmas sikernek hála állandó opció marad a Fortnite új játékmódja, amelyből a fejlesztők eltörölték az építkezés lehetőségét.

Az EU az iOS-en is kötelezővé tenné a sideloadingot

Már csak az Európai Parlamentnek kell jóváhagynia az úgynevezett Digital Markets Act jogszabályi keretrendszert, amely arra kényszerítené az Apple-t, hogy az iOS-es eszközökön is lehetővé tegye a külsős alkalmazások telepítését.