Fortnite PC, PS4, XBOXONE

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
Típus: Akció

HWSW: Elég jövedelmezőek az "ingyenes" játékok

Az ingyenesen is játszható játékok hozták a legnagyobb bevételt 2018-ban a digitális játékok piacára. A 109,8 milliárd dolláros piac valójában a 80 százalékát a free-to-play kategóriának köszönheti - írja a HWSW.

Éves bevételi rekordot döntött tavaly a Fortnite

Egy játék sem hozott egy év alatt annyi pénzt a konyhára, mint a free-to-play modellel operáló Fortnite. A csupán kozmetikai jellegű skinek, táncok és emote-ok 2,4 milliárd dollár bevételt termeltek 2018-ban.

Tavaly a Fortnite volt a legnépszerűbb cím Switchen

A Nintendo elárulta, melyek voltak a leggyakrabban játszott játékok 2018-ban a hibridkonzolon. A lista élén az Epic Games battle royale-játéka, a Fortnite áll, de az top 5 többi résztvevője egytől-egyig exkluzív cím.

Epic Store - változott a pénzvisszatérítés menete

A tavaly év végén beindított Epic Games Store egyelőre a Fortnite-hoz hasonló rohamléptékben fejlődik és bővül. Ezúttal két ponton változik majd a Steam konkurense.

Fortnite - elképesztően sokat keresett tavaly Ninja

A Fortnite legnézettebb streamere, Tyler "Ninja" Blevins a CNN-nek adott interjúban elárulta, hogy a tavalyi esztendőben közel 10 millió dollárt keresett. Habár az eredmény adózás előtti, nem kevés pénzről van szó.

Már megint perelik a Fortnite-ot

Nincs új a nap alatt, ismét a Fortnite egyik tánca miatt perelik az Epic Gamest. Ezúttal a Kaliforniába jöttem sztárja, Alfonso Ribeiro indított jogi eljárást a Carlton néven elhíresült mozdulatai miatt.

Amikor a Fortnite és az Infinity Blade találkozik

Két korszak és két teljesen eltérő zsáner találkozik a Fortnite legújabb frissítésében. A battle royale-játék hetedik szezonjában érkezik az a legendás kard, amivel az Epic Games a mobilpiacon is utat tört magának.

TGA 2018: Kitárta kapuit az Epic Games Store

A hét eleji bejelentést követően máris elstartolt az Epic Games digitális boltja. A kapunyitás hírét a The Game Awards keretében kürtölte világgá a Fortnite fejlesztője. Külön öröm, hogy kéthetente ingyenes játékot kapunk majd.

TGA 2018: A God of War lett az év játéka

A nagy hírkavalkád végén emlékezzünk meg a nyertes videojátékokról is, hiszem mégiscsak egy díjátadóról van szó. Az év játéka a God of War lett, amely megelőzte a Red Dead Redemption 2-t is. A TGA nagy vesztese a Spider-Man.

Beköszöntött a karácsony a Fortnite világába

Érkezik a Fortnite hetedik évada, és vele együtt egy rakat téli újdonság; géppisztolyos hóember harcosok, behavazott pályarészek, X-4 Stormwing duplafedeles repülőgépek, új skinek és persze a vadonatúj Creative mód.