Frissítve: Hellraid - középkori Dead Island

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Rendben, erről explicite nincs szó, de kétségtelen, hogy a Techland új játéka rendkívül hasonlít a Dead Island-sorozatra: a trópusi szigeteket azért középkori körítésre cserélték a lengyel fejlesztők.

A Dead Island- és a Call of Juarez-játékokról ismert Techland bejelentette legújabb fejlesztését: a Hellraid egy kooperatív módban is játszható, belső nézetű hack and slash lesz.

A Techland szerint a középkorban játszódó anyag tulajdonképpen "két játék lesz egy csomagban", hiszen játszhatjuk egyedül egy történet kíséretében, de négyen, kooperatívban is nekiveselkedhetünk a pokol hordáinak - ilyenkor a pontvadászaton és a véletlenszerűen generált kihívások teljesítésén lesz a hangsúly.

A játékmenetben akad majd bőven szerepjátékos elem, így lootolhatunk, craftolhatunk, testreszabhatunk és fejlődhetünk is.

A Hellraid idén jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Update! Thane kommentje gondolkodtatott el bennünket, és bizony, a Hellraid a korábban Project Hell munkacímen emlegetett anyag "kiforrott" változata. Ez persze a mostani bejelentésből jótékonyan kimaradt, biztos azért, mert tavaly augusztusban még be is vallották a srácok, hogy a játékot eredetileg Dead Island-modnak szánták.

30.
30.
FreeKatana
#8: Manapság olyan zombit találnak ki, amilyet akarnak. Futnak (Dawn, Zland) vagy fegyvert használnak (Romero Land-je). Esetleg hangyaalakzatban támadnak egymás hegyén hátán (WWZ). És láttunk már világító szeműt is (Dead Rising). Attól függetlenül magam is a hagyományos zét részesítem előnyben, mert az az igazi.
28.
28.
markoci555
szerintem eddig is csaj a zombiság mentette meg, szóval nem hiszem hogy nagy cucc lesz
27.
27.
Dreadlox
ha itt is marad a hülye fegyverbetörő rendszer, én feldugok egy alabárdot a készítők valagába! komolyan, már a Dead Risingbe is irritáló volt hogy 3-4 ütés után már használhatatlan valami.... igen elhasználódik IRL is de ez videójáték ki akarom élvezni a fegyók erejét, Dead Islandba is 5 zombinként javíthattam a katanámat(!) ami szerintem ilyen könnyen nem kéne hogy törjön
26.
26.
crytek
A techland nagyon összehoz minket a haverokkal!

Coopozunk 3-an és ezek a játékok jól jönnek nekünk. Dead Island ,Riptide most meg ez!
Nagyon megy a seggfogos ... akarom mondani a zombis téma :D
24.
24.
Belerofon
Nagyon ritkán vagyok így egy játékkal,hogy csak 2 képet látok róla és máris pozitívan reagálok felé,de most ilyen helyzetben vagyok.Én ezt várom.
23.
23.
Norbiii
#22: Én a Mortal Kombatos meccsed után, és a felsőtestedet ért kritikák után, nem kommentálnék itten...HEHE XD XD
22.
22.
DevilGamer
Belső nézetes hack n slash? RPG elemekkel? Ez nekem érdekes.
20.
20.
fojesz
#8: Visszakerestem, és tényleg. Köszi!
19.
19.
levantine
"... nekiveselkedhetünk a pokol hordáinak"

Tudtommal a zombikat nem szokás a pokolból eredeztetni, legalábbis a mai divat szerint. Szóval nem azok. De tényleg hülyeség ezen lovagolni. Kiakarnak majd nyírni, ezért kinyírod őket. Kész. :D
18.
18.
DON GONDOCS
Ez jobbnak hangzik mint az első két része.
16.
16.
wolfwarrior
Thane,Raptor,Zombie killer nem kell semmit se vitatni itt a lényeg, hogy dögök és írtani kell őket méghozzá a gépkarabélyok kényelme nélkül úgy, hogy ha elég jó lesz akkor én is kezembe veszem a fejszém.
11.
11.
Thane
#10: hát azok is lehetnek, azt meg ugye nekromanciának nevezünk, de ettől még ugyanolyan agyhalott hülyék lesznek :D
10.
10.
Zombiekiller6
#8: Tudtommal az élőhalottak, akik sírjukból felkeltek esetleg varázslat által és a zombik a kísérlet vagy vírus általi ocsmányságok (akiket vagy amiket mellesleg bírok).
9.
9.
Mortis
#8: Remélem meg tudsz bocsátani.
8.
8.
Thane
Kár hogy ezek nem zombik. A zombik szimpla holtukból visszatért emberek, amik tetűlassúak, semmi különleges nincs bennük, leszámítva, hogy fertőzőek mint atom.
Ezek inkább démonok, 2 dolog árulkodik erről: fegyver van náluk, és a szemük.
My work here is done.

Amúgy meg féléve már volt elhintve, hogy csinálnak ilyet, csak nem volt semmi konkrétum (leszámítva hogy Dead Island démonokkal középkorban), még itt GK-n lehetett olvasni.
6.
6.
hahota
Ha 3 Euró lesz, kipróbálom.
5.
5.
kamgecam
The best age is the Middle-Ages!
Jöhet!
4.
4.
Rakottkrumpli
#3: Mondjuk a lenti kép alapján nekem nem éppen klasszikus zombiknak tűnnek. Ilyen kardozós hullák jöhetnek, ha jól meg van csinálva az egész
3.
3.
Mortis
Persze, egy játékügyileg még kiaknázatlan, csodás kort csak zombikkal lehet eladni. Kéremszépen, normálisak ezek?
2.
2.
giga321
Trailert és gameplayt várok.
1.
1.
bodortamas1
Hmm, valamiért nem fog meg ez a játék. Ez most kimarad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...