Hellraid PC, PS4, XBOXONE

Hellraid, avagy milyen lenne a Dead Island a középkorban?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év legmelegebb napjait pörgetjük éppen, aggodalomra azonban semmi ok, ezen a héten is akad egy-két finomság azok számára, aki egy hűs szobából szeretnék átvészelni a kánikulát.

Dying Light - júliusban jön a Hellraid DLC

A halottaiból támad fel a Hellraid, a Techland elkaszált játéka - igaz, csak a Dying Light részeként. A hamarosan debütáló DLC-ben egy rejtélyes játéktermi masina jelenti az utat a démonokkal tömött, pokoli dimenzióba.

Dying Light DLC-ként támad fel a Hellraid

A Techland támogatása a Dying Lighthoz egy olyan teljesítmény, ami előtt mindenkinek illik megemelnie a kalapját. A 2015-ben megjelent játékhoz még mindig érkezik friss tartalom, az új DLC-t a megboldogult Hellraid ihlette.

Interjú a Techlanddel

Dead Island, Call of Juarez, Dying Light - a Techland legnagyobb címeit senkinek sem kell bemutatni. Interjúnkban Pawel Marchewkával, a lengyel fejlesztőcég alapítójával és vezérigazgatójával beszélgettünk.

Techland: folytatni fogjuk a Hellraid fejlesztését

Méretes interjút adott a Techland vezérigazgatója az Eurogamer újságírójának, és egy sor érdekességet elárult a cég projektjeivel kapcsolatban. Szóba került a Hellraid, a Dying Light és a Call of Juarez is.

Bajban a Hellraid fejlesztése

A Techland tájékoztatása szerint határozatlan ideig leállították a Hellraid fejlesztését, a csapat ugyanis hosszas elemzés után arra jutott, hogy a játék jelenlegi formája nem üti meg az általuk elvárt szintet.

Húsz percen át mozog a Hellraid

A Dying Light mellett talán többen is megfeledkeztek a Techland másik zombis címéről, melyet úgy lehetne a legjobban leírni, mint a Dead Island középkorba helyezett változata.

A heti galériafrissítés

Egy régi hagyományt szeretnénk feleleveníteni: ezentúl minden hétvégén jelentkezünk egy galériafrissítéssel, melyben összeszedjük nektek az elmúlt napok legfontosabb screenshotjait és artworkjeit.

E3 2014: Hellraid - reszkessetek, csontik!

A Techland zombiszeletelős középkori akciójátéka csak 2015-ben várható, de a fejlesztők egy egészen kiforrott előzetessel készültek az E3-ra. Korhű, változatos eszközökkel darabolhatjuk az élőholtakat.

Csúszik és platformot vált a Hellraid

Mégsem jelenik meg idén a Hellraid, a csúszás oka elsősorban az, hogy a játékot végül PlayStation 4-re és Xbox One-ra készíti el a Techland, és ejti az előző generációs konzolokat. A PC marad természetesen.