The Big Blue - sikertelen a kickstarteres kampány

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 30.
  • Hír
Link másolása
Az Ecco The Dolphin szellemi folytatásának adománygyűjtése kudarcba fulladt. Az ötletgazda, Ed Annunziata nem csügged, elmondása szerint egy kisebb projektben szeretné viszontlátni a játék ötleteit.

Ahogy arról március végén beszámoltunk, az eredeti alkotók feltámasztották volna az Ecco The Dolphint egy spirituális folytatással, a The Big Blue-val. A játék az éghajlatváltozás hatásaival foglalkozott: a tömeges kihallással, az evolúcióval, a mesterséges élettel és a Gaia-elmélettel, vagyis azzal, hogy maga a Föld is egy összetett élőlény. Természetesen ismét egy delfint irányítva merülhettünk volna le az óceán mélyére, és felfedezhettük volna annak sokszínűségét.

Nos, a rajongók nem haraptak rá az ötletre: a 665 ezer dolláros kitűzött cél nem teljesült, mindössze 55 764 dollárt gereblyéztek össze a fejlesztők. A kudarc ellenére, Ed Annunziata úgy döntött, előre lép, vagyis egy kisebb projektben gondolkozik, amely "szép és egyedi lesz", és az eredeti elképzelések többségét tartalmazza majd - vélhetőleg szerényebb látvány és egyszerűbb játékmenet mellett. Drukkolunk neki!

5.
5.
Solid Snake1984
Érdekes nem?:) Ami kicsit is építő jellegű lenne, az valahogy mindig elesik a kiadástól:) ÉLjen a kapitalizmus!
4.
4.
abydos
#1: Ez a játék mikor jelenik meg? :D
3.
3.
B-Bird
Az ilyen projektek sikere azon is múlik, hogy mennyire kapja fel a sajtó. Mennyire találják meg a régi Ecco fanokat, és hogy mennyire nyomatnak a kickstarter ideje alatt a fejlesztők újabb infókat az oldalra. Kis morzsák már szülik a hírt a játékportálokon. Elite mondjuk kb. ilyen is volt, bár tény, hogy azért annak nagyobb rajongó tábora volt/van.
1.
1.
BrockSamson
Osszejott volna, ha zombicapakat kellett volna gyilkolni a delfinek hatara erositett lezeragyukkal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...