BioShock: Infinite - új társat kapunk a DLC-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 30.
  • Pletyka
Link másolása
Egy árulkodó LinkedIn-profil szerint az Irrational Games azt tervezi, hogy egy új, mesterséges intelligencia által vezérelt társsal bővíti a BioShock Infinite-et. Szegény Elizabeth ennek a hírnek biztosan nem örül.

Az Irrational Games vezető animátorának LinkedIn-es önéletrajza szerint a stúdió már a következő DLC-t kalapálgatja bőszen. A jelek szerint Booker egy új, mesterséges intelligencia által vezérelt társat kap a kiegészítőben. Látva, hogy Elizabeth M.I.-je milyen pazarul teljesít játék közben, így nyugodt szívvel bizakodhatunk, hogy az új csatlós is remekül támogat majd bennünket.

Vajon Daisy lesz a befutó?

De vajon ki lesz ő? Michael Shahan egyelőre csak arról ír, hogy már az új karakter mozgásanimációján dolgozik. Bátortalan tippünk szerint Daisy Fitzroy nagyobb szerepet kap a DLC-ben, de ebbe még ne menjünk bele. Várjuk a hivatalos infókat!

11.
11.
DracoShark
#7: Ha saccolnom kellene kb. annyi esély van rá mint arra, hogy a gamerek abbahagyják a teljesen felesleges és értelmetlen siránkozást a DLC-k miatt. Sok sok éve már,hogy az első DLC megjelent. Az életünk része lett ezt el kellene fogadni. Van amelyik cég rosszul használja és csak a könnyű pénzt látják benne viszont számtalan értékes DLC is van a világon ami megéri a pénzét. Ugyanez igaz az alapjátékokra. Pont ennél a játéknál meg erre kiakadni ... ez egy kerek egész játék mindenféle DLC nélkül is 10x megérte az árát nekem. Ezek után el tudom dönteni fizetek e a további tartalmakért, vagy sem. Nyilván egy új story-ért fogok, de egy új bummbala fegyóért nem. Nem fogom fel ésszel ezen mi idegesít téged.
10.
10.
koffein
#9: Ja csak az nem DLC, hanem Add-on.
9.
9.
levantine
#7: Nem az a baj, hogy van. Az a baj, hogy minimális tartalommal jelennek meg, ergo kemény lehúzás. Egy igazi bővítmény olyan, mint mondjuk a StarCraft 2 DLC-je.
7.
7.
Ecneb
Van valami remény arra, hogy a cégek befejezik ezt a szánalom DLC készítést? Régen egy játék kijött, teljesen és a következő mögé nem az volt írva, hogy DLC, hanem, hogy 2. Ma minden szarhoz van már DLC és ez rohadt mód idegesítő!!!
6.
6.
Drazhar
Fiztroy-t minek? Eléggé egy ellenszenves figura volt végig, meg ugye tudjuk, hogy... na szóval nem lövöm le aki még nem játszott.
4.
4.
Na végre van egy ok amiért nem szeretem a Bioshock Infinitét: a DLC-k
3.
3.
Mortis
Csak azért remélem nem egy értelmetlen hentelde lesz s a történetet is tovább szövik.
2.
2.
giga321
Remélem beletesznek valami nagyon fasza pályát. Legyen nagy meg minden (mint az egyik demo videóban amit kivágtak a játékból).
1.
1.
DevilGamer
Kapunk egy kutyát, aki kiszimatolja a ládákat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...