Ingyenes lesz a hétvégén az Xbox Live

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 30.
  • Hír
Ingyenes lesz a hétvégén az Xbox Live Gold-tagsága, ez azt jelenti, hogy három napig mindenki fizetés nélkül multizhat online, és díjmentesen férhetünk hozzá a Goldhoz kötött szolgáltatásokhoz is.

Ingyenessé teszi hétvégére az Xbox Live-ot a Microsoft. A kedvezmény értelemszerűen a havidíjas Gold-tagságra vonatkozik, ami lehetővé teszi többek között az online multit és az olyan szolgáltatások, illetve alkalmazások használatát, mint a Karaoke, az NBA, az NHL, a YouTube vagy a WSJ Live.

Az akció május 3-5. között tart, ez idő alatt több játékban is dupla XP jár a fejlődéshez, és különböző versenyeken is részt vehetünk majd: többek között a Far Cry 3, a Gears of War: Judgment, az Assassin's Creed III és a Forza Horizon rajongóit is meglepetésekkel várják. Részletesebben itt tudtok tájékozódni a hétvége eseményeiről.

12.
12.
qvertz
Sziasztok, mivel rég liveoztam már xboxon le is járt jó régen gondoltam kihasználom a hétvégét de ha Fifa 12-ben live meccsre akarok lépni azt írja nincs ilyen jogosultságom.
Valaki valami ötlet van még akinek nem működik?
11.
11.
adam6751
#10: Inkább az előbbi! És sok sikert hozzá! ;D
10.
10.
Mercenaires
really? REALLY? now? most dönthetek hogy egyetemre akarok bejutni vagy lépek pár szintet bf3ban :|
8.
8.
Yami
#6: Igen ez még talán fájna is ha cserébe nem kapnánk egy sokkal jobb szolgáltatást. :)
6.
6.
Falcon
#2: a MS ahhoz túl pénzéhes........ a sony meg ingyenes egész évben de jo a boxosok orra alá dörgölnöm mindig nem tudom kihagyni xd:)
2.
2.
eximmice
Mostanában gyakran van.Lehetséges ha az új konzol megjelenik inygenes lesz a 360 live,vagy ez őrült feltételezés?
1.
1.
Gotham123
de jókor....(érettségi)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...