Lost Planet 3 - videón a kampány első percei

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 30.
  • Videó
Link másolása
Még egy érdekes videó jutott mára, ezúttal a VG247 jóvoltából nézhetjük meg a Lost Planet 3 egyjátékos kampányának nyitójeleneteit. Az anyag spoileres lehet, csak akkor nézd meg, ha ez nem zavar!

A harmadik résznek számozott, de nem annyira folytatásnak szánt (így újoncok számára is tökéletesen fogyasztható) Lost Planet augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A VG247 most Andew Szymanski projektvezető társaságában mutatja be az egyjátékos kampány első perceit - ígérete szerint később a multit is kivesézi.

3.
3.
Exinor
#1: Szerintem meg pont a 2 volt a jobb, ez nagyon Dead Space. Nem azt mondom, hogy rossz lesz, sőt, jónak tűnik, de én pont azért szerettem az előző részt, mert olyan volt amilyen, sokat toltuk Co-opban, lényegében az egész játék egy Co-op challenge mode volt, egyre nehezebb fokozaton, egyre jobb időt futni. Hiába, az eladás számít, a rétegjátékokkal meg nem lehet akkorát kaszálni,
2.
2.
Menrich Brother
Nagyon hajaz a Dead Space-re... Nem tudom, nekem kezd kicsit sok lenni a sok kitalált új szörny. Az első rész volt a legjobb még mindig!
1.
1.
DON GONDOCS
Jó lesz ez, pláne a 2 után
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...