Neverwinter Nights 2 és Sin Episodes képek!

  • Írta: Colt
  • 2005. november 16.
  • Képek
Link másolása
Képek érkeztek galériánkba, Neverwinter Nights 2 és SiN Episodes: Emergence játékokból. A látnivalók megkukkolását ajánlom mindenkinek!

Neverwinter Nights 2 képek:

(worthplaying) Nem is olyan rég jelentek meg az első látnivalók a játékból, most azonban érkezett még egy kis ráadás. Ezúttal a fejlesztést az Obsidian kapta meg és a képek szerint a maximumot hozzák ki az új motorból a srácok.


Ugrás a galériához

SiN Episodes: Emergence képek:

(sinepisodes) - SiN Episodes fejlesztői (Ritual) nagy reményeket főznek új játékukhoz, melyben visszatér Elexis Sinclaire és John R. Blade is. A csábító kémikusnőt egyetlen ember képes megállítani, aki nem más mint a rendőr Blade. Különösen érdekes, hogy a game első része azért nem lett akkora siker mert azokban az időkben jelent meg a Half-Life. Most mégis a Source engine dühög alatta és a Steam-en keresztül vásárolhatjuk majdan meg. A második részt, ahogy a címből is látszik több epizódra osztották, amelyeket folyamatosan tölthetünk le. A készítők elmondása szerint a játékosok nagy szerepet vállalhatnak az újabb részek történéseinek alakulásában, így észrevételeiket szívesen látják.


Ugrás a galériához

4.
4.
lewton6
őőő... az NN2 nem az Aurorát használja, hanem saját motort fejlesztett neki az Obsidian.
3.
3.
Myko Alto
Megmondom az öszintét, nekem mind a kettő nagyon tetszik! MIndkét game számomra istenkirályság! :D
2.
2.
fojesz
Az NN2 is brutálisan néz ki!
1.
1.
Drago
A Sin elég jól néz ki, kár, hogy ilyen epizódos megoldást választottak. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...