Neverwinter Nights 2

A Baldur's Gate és az Icewind Dale készítőinek legújabb RPG-je, totálisan a mai kornak megfelelő játékmenettel és grafikával. Csak addikt szerepjátékosoknak!

Új szerepjátékhoz toboroz az Obsidian

Nekünk még egy teljes hónapot kell várnunk a The Outer Worlds megjelenésére, de úgy tűnik, hogy az Obsidian Entertainment máris a következő nagy dobásán gondolkozik. Az infók alapján a csapat marad annál, amihez a legjobban ért.

Készül az új Dungeons & Dragons-film

Habár a frencsájz két ízben is elvérzett a mozivásznakon, lapértesülések szerint a Warner Bros. még lát fantáziát egy Dungeons & Dragons-mozifilmben. Állítólag már a rendező is megvan, aki nem más, mint Rob Letterman.

Obsidian: gáz a klasszikus szerepjáték-rendszer

Egy egészen meglepő nyilatkozat jutott nekünk erre a napos délutánra. Az egyik legnagyobb szerepjáték specialistának tartott Obsidian azt találta mondani, hogy a klasszikus szerepjátékok rendszere már nem megfelelő, és degenerált játékosi viselkedésre késztet.

Mai hack: betörtek a Bioware-hez is

Lassan önálló rovattá fejlődik oldalunkon az újabbnál újabb hackertámadások ismertetése, így nem lepődtünk meg azon, hogy ismét egy behatolás ütötte fel a fejét. Ezúttal a Bioware érintett, és a Neverwinter Nights egyik régi fórumán lévő 18 ezer felhasználói profil került veszélybe.

Zenimax - felvásárolják az Obsidiant is?

Úgy tűnik, a Zenimax-család egy olyan familíia, amihez szeretnek tartozni a különböző fejlesztőcsapatok, hiszen rosszat még nem hallottunk a mostanában rengeteg stúdiót felvásárló kiadó háza tájáról. Akkor pedig biztosan nem lenne baj, ha megvennék az Obsidiant is, nem?

Új kiegészítő készülhet a Neverwinter Nights 2-höz

Bár az Atari már a harmadik részt is fontolgatja, a tényleges munkálatok megkezdése előtt mindenképpen szeretne még egy kiegészítőt csináltatni a készítőkkel.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

Kémes játék a Neverwinter Nights 2 fejlesztőitől?

Az Electronic Gaming Monthly legújabb számában olvashattunk arról, hogy az Obsidian új kémkedős játékon dolgozik - hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett.

Kiegészül a Neverwinter Nights 2 - már hivatalos

Egy pár héttel korábbi interjúban olvashattunk utalást vele kapcsolatban, így nem is olyan meglepő, hogy kiegészül a Neverwinter Nights 2.