Nyáron érkezik a FF14: A Realm Reborn

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Véglegesnek tűnő megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy XIV Online masszív újragondolása, az A Realm Reborn, ám előtte, június folyamán már a PS3-tulajok is kipróbálhatják a játékot egy bétateszt keretében.

A Square Enix lassan révbe ér a Final Fantasy XIV: Online megregulázásával, a jelentősen átdolgozott A Realm Reborn a nyár folyamán startol el. Júniusban indul a zárt bétateszt harmadik fázisa, melyben már a PS3-as felhasználók is részt vehetnek. A béta olyan új városokat tartalmaz majd, mint Ul’dah és Limsa Lominsa. A végleges MMO egyébként PC-re is megjelenik.

Van egy raklapnyi friss képünk is:

8.
8.
Linaru
#7: PS3 és PC. A gamepad irányításhoz külön UI-t csináltak és ha jól emlékszem 16 skill lehet egy hotbaron belül (több van). A youtube csatornájukon van egy több mint 10 perces gamepad demo, érdemes megnézni.
7.
7.
Stranger
Konzolos MMO? Magyarul nem lesz 3-nál több skillünk? Vagy hogy oldják meg? Mert PC-n kiteszed gyors billentyűre azt a 10 skillt, de egy kontrolleren?
4.
4.
DollSyndrome
#3: Ne a mi kis országunkból induljunk ki.
3.
3.
azureknight0715
Hát a game csak akkor fog érni valamit is ha elég lesz csak 1X megvenni azt játszhatsz. Me most szerintem senki sem fog havonta fizetni érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...