Az elmúlt idők legjobb PC játékai (x)

Link másolása
Partnerünk, a Konzolok Szervize készített nektek egy rövid válogatást az elmúlt egy év legsikeresebb PC-s játékaiból. Ha számítógépen játszol, akkor ezeket a címeket nem hagyhatod ki!

Bár az elmúlt fél évtized szinte mástól sem volt hangos, mint attól, hogy micsoda siker a World of Warcraft a hatalmas előfizető-számával, vele párhuzamosan futott - és fut - egy olyan MMORPG, ami nem hitt az előfizetéses modellben, és inkább a rendszeresen megjelenő új kiegészítők segítségével készített új és új kasztokat, fajokat, bejárható területeket, legyűrhető kihívásokat. Ez a játék volt az ArenaNet egyik legkedvesebb gyermeke, a Guild Wars: a több millió játékos pedig hihetetlen izgalommal várta a folytatást, hiszen a Guild Wars a műfaj egyik legjobb darabja volt.

A Guild Wars 2 minden szempontból egy elképesztő projekt: hatalmas méretű világával, egyedi harcrendszerével, a riválisait is megszégyenítő grafikájával joggal pályázhat a "legjobb MMORPG" címért minden játékosnál. És ne feledd, továbbra sincs havidíj, az egyszeri vásárlást követően pedig korlátlan ideig játszhatsz az online szerepjátékkal, előfizetési díj nélkül. Ha kíváncsi lettél, további információért és ajánlatunkért nézz körül a játék adatlapján webshopunkban: http://bit.ly/181uuTp


Eleged van már abból, hogy nem találod a neked megfelelő valós idejű stratégiai játékot? Nem tudsz dönteni a PC-s piacon lévő több tucat sorozat közül? Szeretnél valami olyat, amibe nem kár belefektetni azt az időt, amíg megtanulod kezelni, amíg kitanulod a különböző támadási technikákat? Hosszan tartó, maradandó élményre vágysz? Akkor a StarCraft II: Wings of Liberty a Te játékod lesz! A 2010-ben megjelent, azóta folyamatosan fejlesztett játék mára a világ legnépszerűbb RTS-évé vált, amit versenyszerűen tízezrek játszanak, miközben milliók figyelik a meccseket, szurkolva a kedvenceiknek! További információért és árainkért látogasd meg a http://bit.ly/14jFD5D játék adatlapot és minden kérdésedre választ kapsz! 

Ha pedig már kipörgetted a Starcraft 2 "első" részét, akkor ajánljuk a folytatást: A második rész Heart of the Swarm címre hallgat, és ezúttal a rovarszerű Zerg faj, illetve vezetőjük, Sarah Kerrigan áll a történet középpontjában. A több tucat küldetésben egy folyamatosan fejlődő hőst, egy rakás korábban nem látott egységet menedzselhetünk - míg a Wings of Liberty a különböző egységek tuningolását helyezte előtérbe a pályák közt, addig itt Kerrigan tulajdonságait fejleszthetjük szintről szintre, egy szerepjátékhoz hasonlóan. Folytasd a történetet a http://bit.ly/12sXgf0 oldalon ahol megrendelheted a játékot, amihez most ajándék posztert adunk!  


Nincs sok játék a videojáték-történelemben, amely képes volt a megjelenése utáni évtizedben az adott műfaj legjobbja maradni: a Blizzard mégis többször megcsinálta ezt a hihetetlen bravúrt. A World of Warcraft az MMO-k frontján, a StarCraft: Brood War a kompetitív real time stratégiai játékok piacán volt minőségi és népszerűségi csúcson hosszú, hosszú éveken át - és persze itt van a Diablo.  

A Diablo III négy folyamatosan nehezedő nehézségi fokozatával, változatos kasztjaival, a Blizzard által eszközölt javításaival, az érkező PVP játékmódokkal és a csereberét megkönnyítő Aukciós Ház/RMAH rendszerével egy hosszútávú szórakozást kínál minden játékos számára - ha szereted az akció-szerepjátékok világát, és egy sötétebb, kiforrottabb kalandra vágysz, akkor érdemes lesz nekiugrani a Diablo III-nak. Már ismered a játékot és kíváncsi vagy hol tudod megvenni? Esetleg még többet szeretnél megtudni róla? Akkor irány a http://bit.ly/17mvuTI oldal ahol válaszokkal várunk kérdéseidre! 


Lassan két évtizede már annak, hogy először megjelent a SimCity, és szinte azonnal hatalmas rajongótábor alakult ki a stratégiai játék körül. Miről is van szó? Ebben a játékban virtuális polgármestert alakíthatsz, a való élet polgármestereinél jóval nagyobb feladatkörrel és hatalommal.

Az idő változott, a SimCity azonban modernebb, mint valaha. Komoly és komplex játékmenete most is képes lesz hetekre, hónapokra lekötni a gondolkodni vágyókat, ha pedig Te is úgy érzed, hogy itt az idő egy kis agymunkára szórakozás közben, akkor aligha találnál ennél jobb címet a városmenedzsment játékok műfajában. Az új SimCity-t nyugodt szívvel ajánlhatjuk akkor is, ha korábban még nem találkoztál ilyen jellegű játékokkal, hiszen a fejlesztők megtettek mindent annak érdekében, hogy induláskor szépen elmagyarázzák és bemutassák a játékszabályokat, a feladataidat. Készen állsz egy virtuális város menedzselésére? Akkor kalandra fel! Kattints a http://bit.ly/181ux4A oldalra és tedd meg az első lépést saját városod felépítéséért! 


A veterán World of Warcraft-játékosok tudják: kevés olyan élmény van egy videojáték történetében, mint egy új kiegészítő megjelenése. A hagyományos játékok által nyújtott szórakozáson és izgalmon messze túlmutat az az érzés, amikor sok éven át dédelgetett karaktereinkkel az éppen aktuális térkapuk vagy épp határok előtt felsorakozunk a kiegészítő megjelenésének előestéjén, hogy aztán egy teljesen új zónát fedezhessünk fel. A WoW széria esetében ez már negyedszer történik meg a legújabb Mists of Pandaria kiegészítővel. 

A szinthatár kilencvenre emelkedik, egy teljesen új kaszt mutatkozik be az új pandaren fajjal, és a fentebb részletezett új elemek mellett egy rakás új zóna, egy teljesen új kontinens, és megannyi új öt, tíz és huszonöt fős kihívás vár a játékosokra - de itt még mindig nincs vége a kalandnak, hiszen a Mists of Pandaria minden eddiginél komolyabb hangsúlyt fektet a játék legdinamikusabb részére: a PVP tartalomra! Új battlegroundok, új kihívások várnak mindenkire - és ne feledjük, ezúttal egy új kaszt is megjelenik a kihívók közt, akivel korábban még senki nem találkozott: azt pedig jelenleg még nem tudni, hogy a monk mire lesz majd képes a legintenzívebb egymás elleni összecsapások tüzében. World of Warcraft játékos vagy és még nem fedezted fel Pandariat? Vágj bele a kalandba a http://bit.ly/11HZsiQ oldalon és most még egy posztert is adunk ajándékba a készlet erejéig!

 

18.
18.
Quent1n
Ismét egy ócska reklám, persze elhiszem, hogy kell a zsé de ez már kicsit gáz azért. A nyáltenger reklámszöveg helyett én inkább értékelem ha feketén fehéren kirakjátok, hogy partnerünknél ez meg ez elérhető vegyétek vigyétek.

PC-re (még ha nem is exkluzívok) de voltak ezeknél jobb címek is azért.
17.
17.
dBLOOD
Hogy mi a legjobb azt majd az idő eldönti, ezek a leginkább hype-olt játékcímek. Majd ha tíz év múlva még mindig nagy játékként említik őket, mint az igazán nagyokat (Planescape: Torment, Fallout KETTŐ, stb.) akkor majd lehet mondani hogy az elmúlt idők legjobb játékai.
Nem mindig az a legjobb amit a sok birka megvesz, főleg mivel az egész nyugati piacgazdaság arra épül hogy az emberek kilencven százaléka birka.
15.
15.
TBO0
Ez nem egy lista az elmúlt idők legjobb PC játékairól, ez egy vicc. Igaza van a kollégának alattam, ezzel sajnos kár volt égetnetek magatokat. :(
14.
14.
daenath
Aha ezek az elmult idok legjobb jatekai? (startbol mondok 30-at ami jobb) Legalabb ne csinalnatok ilyen nyilvanvalo paraszvakito reklamot. Szanalmas.
13.
13.
Zombiekiller6
#4: a Mass Effect igenis fasorba van, a fasor tetején (mondjuk én PS-n játszok vele, nem vagyok nagy pc-s)
12.
12.
Violent_Butcher
Hát nem tudom... a GW2 kb 2 hétig hihetetlen drogként hatott rám, aztán hirtelen egyik napról a másikra totál elszállt a varázsa.
11.
11.
Extol
GW2-vel egyetértek maximálisan, de én még Skyrim-et hozzá tettem volna a listához.
10.
10.
Extol
9.
9.
randall13
Az az "(x)" igazából egy segglyuk
8.
8.
drat576
- engem nem zavar, sokat nem foglal az oldalból, viszont a fórum már hónapok óta nem frissül (legalábbis itt a főoldalon)
7.
7.
Cuppak
Sajnos a legtöbb fasza játék nem szerepel itt, sokkal több játék van.. betettek 5 olyan játékot amit a konzol szervízben meglehet venni...
5.
5.
KeXxX
az elmúlt évek?... szinte itt csak tavalyi meg idén megjelent játékok vannak. talán egy pár kivétellel.
4.
4.
K2 The Highest
Mass Effect, Crysis, Borderlands, Dishonored, Alan Wake, etc, etc... fasorba sincsen...
3.
3.
névtelenség
#2: Igen, pont erre gondoltam.
2.
2.
Stranger
Inkább csak a mainstream játékok...
1.
1.
Egyiket se szeretem max a simcity-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...