Szellemi folytatást kap az Eternal Darkness

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Szellemi folytatást kap az egykor GameCube-on hódító Eternal Darkness. A PC-re és Wii U-ra érkező anyag epizodikus formában jelenik majd meg, és még Magyarország is benne lesz.

Noha a Silicon Knights, mielőtt beleállt volna a földbe, belevágott a 2002-ben GameCube-ra megjelent túlélő horror, az Eternal Darkness új részének munkálataiba, arról a projektről értelemszerűen lemondhatunk. Sebaj, ha hivatalos folytatást nem is kapunk, szellemi örököst biztosan, elvégre a frissen alapított Precursor Games a minap bejelentette a Shadow of the Eternalst.

A játék szellemi folytatás, mert bár nem az eredeti cím alatt fut, sok tekintetben a GameCube-os játékot idézi, sőt a készítők között nem egy olyan fejlesztő található, akik dolgoztak azon a projekten - többek között a cím atyja, Denis Dyack is. Csakugyan az Eternal Darkness-áthallást erősíti az IGN által közzétett teaser trailer "Darkness has returned." szlogenje.

Bár az első részleteket holnapra ígérték, néhány pletykát már most megerősítettek a srácok: ezek alapján a játék PC-re és Wii U-ra érkezik, tizenkét, egyenként 2-4 órás epizódban. Holnap jelentik be az anyag Kickstarter-kampányát, amin 1,5 millió dollárt szeretnének összegyűjteni alsó hangon - ha minden igaz, 2014 harmadik negyedévében rajtolhat a sorozat.

Még érdekesebb a történet, ami egy Paul Becker nevű detektív körül forog majd. Az epizodikus sztori 2500 évet ölelhet fel, ez idő alatt járunk majd Egyiptomban, Angliában, Amerikában, sőt Magyarországon is. Horrorjátékról lévén szó, természetesen Báthory Erzsébet miatt kanyarodnak felénk a cselekmények.

4.
4.
Ha csak az Eternal Darkness lett volna a Cube-omra, már akkor is megérte volna! Örülök, hogy lesz valami hasonló, habár kicsit riasztó ez az epizodikus kiadás...
1.
1.
DON GONDOCS
Várom ezt a játékot, kár a Silicon Knightsért
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...