Jönnek a sárkányok a Simsbe

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Most, hogy bejelentették a negyedik részt, muszáj valami extravagáns dologgal feldobni a The Sims 3-at, elvégre az érdeklődés nem lankadhat... Nos, lehet örülni, jönnek a sárkányok!

A digitális platformok előretörésével számolatlanul jönnek a Sims-kiegészítők, igaz, eddig sem volt kevés belőlük. Mindenesetre május 31-én válik letölthetővé a The Sims 3: Dragon Valley, ami nemcsak középkori fantasy környezetbe tereli át a simjeidet, de sárkányt is ad nekik, amiket azután kényük-kedvük pesztrálhatnak. Ja, és több különböző színű sárkány lesz, mindegyik más-más képességgel bír majd.

Ha valaki tartalmasabb Sims-kiegészítőre vágyik, a júniusban érkező Island Paradise-t javasoljuk neki.

36.
36.
Darox
#11: 39,5 GB store és rendes update-ekkel, összes eddigi kiegészítő és még pár módolt item. Nem olyan nagy, csak feltelepíteni a kínszenvedés. (Nameg a tőltési idők ingame...)
34.
34.
Espio
#33: Ameddig sértegetsz :(
Persze nekem is van jobb dolgom, de nem szokásom hagyni magam :D
33.
33.
Solid Snake1984
#31: Meddig szeretnél vitatkozni??:D:D:D
31.
31.
Espio
#29: Ízlés kérdése az egész, szemmel láthatóan mindkettőnknek véleményeink vannak, nem pedig tényeink. Engem alapjáraton nem az zavar, hogy szidod a játékot, hanem az, hogy úgy szidod, hogy az azzal játszókat is degradálod.
Nagy különbség van aközött, hogy azt állítod, 'ez a játék hülyeség' és aközött, hogy 'hülye, aki ezzel játszik'.

Nem látszik, hogy sajnálod a sértéseidet, mert tovább folytatod. A 'Sims 10-15 éves gyerekeknek való' állításod is ilyen. 21 éves vagyok és szeretek vele játszani. Akkor most infantilis hülye vagyok, mert nem felnőtt játékokkal játszom?
Megsúgom, 15 éves kortól ajánlott a játék, ha tényleg játszottál vele, tudod, hogy vannak olyan tartalmak, amik nem kicsiknek valók. Bár ha 'hulladék' nem tudom, minek játszottál vele... Főleg szinte az összes résszel, ahogy írtad.

Mass Effectet meg nem ehhez hasonlítottam, azt írtam, hogy példának okáért nekem ez a 'sikerjáték' nem jött be, mégse állok neki sértegető kommenteket írogatni az ezzel foglalkozó hírekbe, ahogy te is tetted ennél a hírnél. Habár én nem játszottam vele, mindenütt azt olvastam, hogy nagyon szar a befejezése, nem mellesleg durván egy tucat dlc-t kiadtak hozzá utólag, szóval úgy tűnik, mégse tudták, hol és hogyan kell befejezni.
29.
29.
Solid Snake1984
#28: Kedves Espio!

Sajnálom, hogy megbántottalak , de a véleményem akkor is változatlan. Nagyszerű, hogy neked örömet okoz ez a hulladék. Ja , és hogy tudjál róla, játszottam a Sim 3-ig szinte az összes résszel, tudom mit beszélek. Régen jópofa volt, most már csak a bőrlenyúzásról szól az egész. Marha sok értelme van sárkányokat beletenni. Semmi értelme a sorozatnak már. És hogy a te példáddal éljek, a Mass Effectet legalább tudták hol kell bejezni. Másrészt meg ostobaság hozzá hasonlítani, nagyon nem egy kaszt. És hogy miért veszik az emberek a Simset? Mert sokan megszerették régen és gondolom reménykednek, hogy jobb lesz. Arról már nem is mondok semmit, hogy a Sims kb 10-15 éves gyerekeknek készül. Én is kb akkor játszottam vele. Ennyi. De játsz vele, ha neked ez jön be, nincs azzal semmi gond. Csak feleslegesen lázadsz:).
28.
28.
Espio
#27: Milyen szofisztikált gondolatmenet :D
Helyes is, nem mellesleg, de a vége felé már kissé szubjektívnek tűnik.

Korábban is voltak törvények, akkor se lehetett simán ölni és erőszakot tenni. Persze tagadhatatlan, hogy akkor mérföldekkel könnyebb volt bűntettet elkövetni, de az erkölcs, a technológia és a hatalmi ágak fejlődésével ténylegesen kifinomultabbak és civilizáltabbak lettek mára a körülmények. De csak a tettlegesség terén. Én úgy érzem, az agresszió mértéke továbbra is változatlan, azonban az emberiség megtanult alkalmazkodni, túlélni, ezért társadalmilag toleráltabb metódusokkal élik ki haragukat az emberek, mégpedig a verbalitás terén. A verbális agresszió drasztikusan nő és szinte minden szocializációs színtéren észrevehető. A szavak által okozott sebek pedig gyakran súlyosabb, maradandóbb károsodást okoznak az emberben, mint a fizikai bántalmazás.

Ilyen szempontból mostani helyzetünket aligha lehetne kánaáni jelzővel illetni, inkább úgy fogalmaznék, másképp jobb, másképp rosszabb.
27.
27.
Mortis
#26: Egyszerű mindent egyetlen rendelkezésre, fogalomra levezetni, mint esetedben a liberális véleménynyilvánítás, aminek igazából az ember első közösségekbe való rendeződésétől alapvetőnek kellett volna lennie, mégis csak 200 éve jelent meg rendes köntösben. A 19. század embere nem csak áhította, hanem ki is érdemelte ezt a jogot, a mai szibariták már kevésbé, de ez nem az eltelt idő függvénye, hanem sok társadalmi és gazdasági tényező kölcsönhatásának eredménye.
Nem 'tom, de a régebbi korokat tekintve, amikor még simán miszlikbe darabolhattak vagy akaratod ellenére megszexualizálhattak az úton, mostani helyzetünk kánaáni, igaz, rengeteg helyen finomítani kellene.
21.
21.
greenmelon
#12: Telepítve nincs 30 giga az összes kieggel sem, ehhez még persze jönnek a modok melyek gyakorlatilag akármennyit foglalhatnak.
20.
20.
greenmelon
#6: Az a vicc, hogy vannak még olyan beszűkült gondolkodásmódú gyökerek mint te...
19.
19.
Dreadlox
#13: sehogy, mivel minden kiegészítés(legalább is a 2. résznél) külön exe fájlt kapott, azaz ahány kieg annyi ikon az asztalon max az ilyen kisebb kiegek beépülnek
18.
18.
Dreadlox
#16: bocsánat60 giga, nem 70, és piratebay:D
17.
17.
névtelenség
Plusz a modok. Ne feledjétek, hogy a Sims széria többtucatnyi nem hivatalos oldallal büszkélkedhet, melyeknek a közösségei tonna számra zúdítják a jobbnál jobb modokat.
16.
16.
ilor14
#12: Hol láttál te 70 gb-set? A legnagyobb is max 20 gigás ami fent van!
15.
15.
drakecsaj
#10: Ez max. csak egy gyenge Barbie utanzat lehet, mivel Khaleesi ezerszer szebb :D
14.
14.
mestermagyar
#13: Mármint nem 1 percig leszel el vele.
13.
13.
mestermagyar
#12: Na ezt érdekes lenne kiadni xbox360-ra complete kiadásban. Dvd-gyárak lennének a leggazdagabb cégek. :D
Tudja valaki hogy néz ki egy ilyen minden kiegészítös gameplay? Nem kicsi játék lehet.
12.
12.
Dreadlox
#11: piratebay-en láttam egy complete packot, csak az volt 70 gb:D telepítve szerintem olyan 80-90 körül lehet
11.
11.
Azeroth87
Hány 100 Gb-ot foglal a Sims annak a gépén, akinek az összes kieg. telepítve van?
Atyaúristen!

A negyedik részt majd ki fogom próbálni, de ez a k...a sok kiegészítő már őrület...
10.
10.
Bl4nco
csak nekem jut eszembe egy bizonyos targaryen lány erről a csajról?
ha nem akk jó marketing húzás az ea-tól
8.
8.
Espio
#6: Próbálom civilizáltan leírni a gondolataimat, de elég nehéz visszafognom magam. Szívem szerint nem is tenném, de nem süllyedek le a szintedre.
Jómagam a kezdetek óta tolom a Sims sorozattal. Mindegyik résszel játszottam, szinte az összes kiegészítőt beleértve.

Gondolom te is azok közé tartozol, akik felszínes megnéznek 1-2 screent, trailert, leírást, vagy még annyit se, aztán eljátsszák az alapos, körültekintető és tudálékos kritikust, és nekiállnak szapulni a játékot látatlanba. Ez a játék nem szar, max. neked nem tetszik. Meg lehet nézni az eladásokat és a teszteket, ha szar lenne, nem fogyna ennyire. Ami még alpáribb részedről, hogy lehülyézed a játékosait, köztük engem is. Max. más az ízlésünk, mint neked. Nem tudom, te mikkel játszol, de én is seperc alatt bele tudnék kötni mindegyikbe, aztán én is illethetnélek jelzőkkel, amiért ilyenekkel játszol.

Nem vagyok elfogult, félre ne értsd! A Sims 3 kiegészítőinek nagy része az elődjének kiegészítői, kicsit felturbózva. Ezt én is tudom. Megérnek 3-7 ezer forintokat a kiegek? Némelyik bőven, némelyik egyáltalán nem. Sok a hasonlóság a szériák között, de az újdonság is egyúttal. És függetlenül attól, hogy pár kiegért többet kérnek, mint amennyit ér, csomó közülök baromi szórakoztató és az utolsó fillérig megéri. A World Adventures-t például hetekig nem bírtam abbahagyni.

A nemtetszésedet ajánlatosabb objektívan megfogalmazni, anélkül, hogy sértegetnél másokat, vagy esetleg sehogyan. Nekem pl. a COD és a Mass Effect széria nem jön be, mégse állok neki oltogatni az ezekkel foglalkozó hírekben, cikkekben, blogokban. Szintén ajánlatos tudni, hogy miről beszélsz, mert nem lehet kijelentéseket tenni, csak úgy bele a vakvilágba. Így elveszíted a hitelességed. Már ha volt valaha olyanod...
6.
6.
Solid Snake1984
az a vicc, hogy van még olyan hülye aki játszik ezzel a szarral, és beszopja, az "újítást":D a sims kb akkor volt érdekes, mikor megjelent, ezelőtt 10 évvel:D megnéztem,, jó, a házépítés jópofa, oszt viszlát:D szégyen, hogy el lehet még adni:D
5.
5.
Teuton
Már csak k*rvafuttatás nincs abban a játékban. Vagy lemaradtam volna valamiről?
4.
4.
Solid Snake1984
remek, a játék így sem volt elég debil...
3.
3.
Sun9us
Mintha valahol már láttam volna ezt a koncepciót. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...