A Double Fine visszaszerezné a régi játékait

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 13.
  • Hír
Link másolása
Tim Schafer jobban alszik éjszakánként, ha csapatánál tudhatja korábbi játékaik jogait. Mint ismert, a THQ csődje után a Nordic Gameshez került a Stacking és a Costume Quest, de szerinte házon belül jobb helyük lenne.

A Game Informernek adott interjújában Tim Schafer, a Double Fine elnöke elmondta, nem törődnek bele abba, hogy a THQ bukása után a Nordic Gameshez kerültek a Stacking és a Costume Quest jogai. Szerinte jobb helyük lenne az eredeti fejlesztőknél, vagyis náluk.

Schafer csapata mindent meg tesz azért, hogy valamilyen módon megszerezze a jogokat. Bár saját bevallása szerint számos címmel rendelkeznek, de szeretnék, hogy az összes Double Fine-hoz köthető alkotás terjesztési joga náluk lenne.

Mindeközben az EA-vel és a Microsofttal is tárgyalást folytatnak a Brutal Legend és az Iron Brigade brand megszerzéséről.

A Double Fine legutóbbi játéka márciusban megjelent The Cave volt, jelenleg egy kickstarteres kalandjátékon dolgozik, közben pedig a PS4-gyel is kísérletezik a Sony invitálására.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...