Brutal Legend

Akció elemekkel tűzdelt kalandjáték a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, a Grim Fandago, és a Psychonauts címeket is jegyző Tim Schafer fejlesztőcégétől.

A Psychonauts 2 a Double Fine eddigi legsikeresebb játéka

Sokat kellett várnunk a Psychonauts folytatására, de Tim Schafer bandája nem okozott csalódást. A Psychonauts 2-t a kritikusok és a játékosok is imádták, ráadásul az új rész hamar a Double Fine legnagyobb bestsellere lett.

Ezek az Xbox Game Pass októberi újdonságai

Habár a Gold-előfizetők láttak már szebb ajándékcsomagokat is, az Xbox Game Pass frontján nem lesz okunk a panaszra. Összesen öt új játékot kapunk, mégis elég két szót mondanunk: DOOM Eternal.

Double Fine-címek az új Humble Bundle főszereplői

A rendkívül különleges játékokat készítő Double Fine huszadik évfordulóját ünnepeljük a legújabb Humble Bundle akcióval, ahol most nevetségesen kicsi összegért csaphatunk le rengeteg minőségi játékra.

Gamer youtubernek állt Jack Black

A népszerű színész és komikus, Jack Black megirigyelte PewDiePie, Ninja és mások sikereit, ezért elindította saját gamer csatornáját a YouTube-on. A mérleg: egy videó után máris egymillió feliratkozója van.

Egy ideig ingyen vihető a Brütal Legend

Egészen szerda estig ingyen szerezhetitek be a Brütal Legendet, köszönhetően a Humble Store legújabb őszi akciójának. Teendőtök igazából nincs, csak a megfelelő elérhetőségre kattintva a leírtakat kell teljesítenetek.

E3 2017: Folytatódhat a Brutal Legend?

A tegnapi E3 Coliseum vendége volt Tim Schafer, aki a Brutal Legend főhősét alakító Jack Blackkel beszélgetett, és ahol a Monkey Island alkotója elárulta, ha eljön az ideje, biztosan elkészül a Brutal Legend folytatása.

Akár a Brütal Legend 2 is elkészülhet

A múlt hét nagy meglepetése egyértelműen a Psychonauts 2 bejelentése volt, melyre nagyon kevesen számítottunk. A Double Fine-nak azonban nem ez az egyetlen játéka, melyhez folytatást várnak a rajongók.

A jó, a rossz és a csúf

Új rovatot indítunk ezen a héten, melyben értekezünk kicsit a hét fontosabb videojátékos eseményeiről. A kattintás után megtudhatjátok, milyen témák kerültek az eheti epizódba.

Elrajtolt az idei Amnesia Fortnight

Természetesen idén sem marad el az Amnesia Fortnight, a Double Fine újra előrukkolt egy nagy adag játékprototípussal, amelyek közül ti választhatjátok ki, hogy melyik legyen kész termék!

Brütal Legend 2 - majdnem elhasaltak rajta

A Double Fine annak idején alaposan megszenvedte, hogy az Electronic Arts lelőtte a Brütal Legend 2 munkálatait; a csapat nem tudta biztosan, mi lesz vele a jövőben, elvégre rengeteg erőforrást áldozott a projektre.