Brutal Legend

Akció elemekkel tűzdelt kalandjáték a The Secret of Monkey Island, a Day of the Tentacle, a Full Throttle, a Grim Fandago, és a Psychonauts címeket is jegyző Tim Schafer fejlesztőcégétől.
Típus: Akció, Kalandjáték

Gamer youtubernek állt Jack Black

A népszerű színész és komikus, Jack Black megirigyelte PewDiePie, Ninja és mások sikereit, ezért elindította saját gamer csatornáját a YouTube-on. A mérleg: egy videó után máris egymillió feliratkozója van.

Egy ideig ingyen vihető a Brütal Legend

Egészen szerda estig ingyen szerezhetitek be a Brütal Legendet, köszönhetően a Humble Store legújabb őszi akciójának. Teendőtök igazából nincs, csak a megfelelő elérhetőségre kattintva a leírtakat kell teljesítenetek.

E3 2017: Folytatódhat a Brutal Legend?

A tegnapi E3 Coliseum vendége volt Tim Schafer, aki a Brutal Legend főhősét alakító Jack Blackkel beszélgetett, és ahol a Monkey Island alkotója elárulta, ha eljön az ideje, biztosan elkészül a Brutal Legend folytatása.

Akár a Brütal Legend 2 is elkészülhet

A múlt hét nagy meglepetése egyértelműen a Psychonauts 2 bejelentése volt, melyre nagyon kevesen számítottunk. A Double Fine-nak azonban nem ez az egyetlen játéka, melyhez folytatást várnak a rajongók.

A jó, a rossz és a csúf

Új rovatot indítunk ezen a héten, melyben értekezünk kicsit a hét fontosabb videojátékos eseményeiről. A kattintás után megtudhatjátok, milyen témák kerültek az eheti epizódba.

Elrajtolt az idei Amnesia Fortnight

Természetesen idén sem marad el az Amnesia Fortnight, a Double Fine újra előrukkolt egy nagy adag játékprototípussal, amelyek közül ti választhatjátok ki, hogy melyik legyen kész termék!

Brütal Legend 2 - majdnem elhasaltak rajta

A Double Fine annak idején alaposan megszenvedte, hogy az Electronic Arts lelőtte a Brütal Legend 2 munkálatait; a csapat nem tudta biztosan, mi lesz vele a jövőben, elvégre rengeteg erőforrást áldozott a projektre.

Elindult a Humble Indie Bundle 9

Folytatódik a Humble Bundle-sorozat, immár kilencedjére kapják a főszerepet a független fejlesztésű játékok. A menetrend a szokásos: annyit fizetsz értük, amennyit csak akarsz.

Nem szűnik meg az EA Partners

Nem kifejezetten E3-as hír, de nem is elhanyagolható: a korábbi hírekkel ellentétben nem szűnik meg az Electronic Arts Partners programja, ezt a kiadó egyik fejese erősítette meg a Polygonnak.

A Double Fine visszaszerezné a régi játékait

Tim Schafer jobban alszik éjszakánként, ha csapatánál tudhatja korábbi játékaik jogait. Mint ismert, a THQ csődje után a Nordic Gameshez került a Stacking és a Costume Quest, de szerinte házon belül jobb helyük lenne.