The Bureau: XCOM Declassified - gameplay percek

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 13.
  • Videó
Link másolása
A 2K Games újra megmutatta a külföldi sajtónak a The Bureau: XCOM Declassifiedot, így a minap nem kevés látnivaló esett be az ablakon az átalakított taktikai akciójátékról.

Az egykor FPS-nek készült The Bureau mára vérbeli taktikai akciójáték lett, a fejlesztők szerint a játékmenet során kulcsfontosságú lesz a megfontolt előrehaladás. A játékosok William Cartner parancsnok bőrébe bújnak, aki az úgynevezett Battle Focusszal irányíthatja majd a csatát: ilyenkor az idő lelassul, a kamerát is szabadon mozgathatjuk - a készítők azt mondták azt a hatást akartak elérni, mintha XCOM-ot játszanánk valós időben:

A The Bureau augusztus végén jön PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

16.
16.
BrockSamson
#14: Minden invazios sci-fi tortenet alapja, hogy az idegenek idejonnek. Ebbol feltetelzheto hogy tudnak a fenyel gyorsabban utazni, ez nagyfoku fejletsegre utal, ami visekledesuktol fuggetlenul magas intelligenciat feltetelez.
Evszazados, evezredes elonyben vannak hozzank kepest, ami a foldi hadviselest alapul veve irgalmatlan elony, gondolj csak be a huszadik szazad elejen egy tank mekkora potencialt kepviselt, mara pedig semmibe nem kerul kiloni a levegobol helikopterrel, vadaszgeppel, drone-nal.
14.
14.
Van egy ilyen nézet, ami szerint ha valami űrutazásra képes, az akkor egyből full civizált, meg magas szintű. Pedig ugyanazok az állatok lennénk mi is, ha kirajzanánk az űrbe, pusztítanánk meg minden :) Akkor miért ne lehetne egy inváziós idegen faj ugyanilyen gyökér? És sebezhető...mint mi.
12.
12.
BrockSamson
#7: Igazabol tudtommal 62-ben jatszodik a jatek.

A fegyvereket meg logikusan idegenektol zsakmanyolt cuccoknak velnem. Eleg vicces es otlettelen lenne, ha sima foldi pisztolyokkal meg puskakkal le lehetne gyozni egy urutazo fajt.
11.
11.
Dízel
#8: igen persze, de ettől a címtől én sokat várok. :) igen igazad van, sok játékban csak menni meg lőni kell, de nálam magasan van ennel a gamenél a mérce. nagyon sok lehetőség rejlik benne. de alakul a dolog. :)
9.
9.
Áh, ez így már nem olyan vicces, el is ment a kedvem tőle...fps-nek kellett volna lennie inkább.
8.
8.
Scoo
Mass Effect, Mass Effect? Egy francokat! Ez a Brother in Arms-ra hasonlít. Az ME-ben nem volt ilyen mély a taktika. Ott nem arra volt kihegyezve a dolog, míg itt egyértelműen fontos, hogy hova állítod a csapattársadat.
Nekem tetszik, a TPS nézettel sincs gondom. Az, hogy nem a jelenkorban játszódik külön öröm. Bízok benne, hogy jó lesz.

Dízel: "a játék meg maga elég jónak tűnik, csak ne aprózzák el, csak előre menni, lövöldözni meg kicsit taktikázni kell ebben?... mert az nagyon kevés lesz."
Most komolyan? A legtöbb játékban még taktikázni sem kell :) Szerintem már ez is elég lenne, de ha van eszük akkor fejlődést is raknak bele.
7.
7.
Dízel
kicsit fura ez a 70es évek amerikaja scifi fegyverekkel, az idegenek annyira nem is, de a lézer meg plazma fegyók eléggé illuzió rombolóak. nem illik össze a kép. de azért nem rossz, a játék meg maga elég jónak tűnik, csak ne aprózzák el, csak előre menni, lövöldözni meg kicsit taktikázni kell ebben?... mert az nagyon kevés lesz. fps nézetet azért rakhatnának bele, nem egy nagy dolog.
6.
6.
Lacee.
Én is nagyon sajnálom, hogy dobták az fps-t. Elég egyedinek tűnt és engem egy kicsit emlékeztetett a Bioshockra. Ez így viszont elég semmilyen. Ha már ennyire hasonlít a Mass Effectre, remélem lesz is olyan jó.
5.
5.
Neeloys
Sokkal inkább vállalható, mint az előző verzió. A videó közben az volt a benyomásom, hogy a Mass Effectre hajaz. A YT hozzászólásokat olvasva, nem csak nekem.
4.
4.
Drazhar
Hát ez nagyon semmilyen. Miért kell az Xcom-ból egy ilyen parancsosztogatós Gears-t csinálni? Az FPS sem nagyon érdekelt, de ez így meg kb olyan mint egy mod.
3.
3.
Peterbaan
Zseniális, nagyon tetszik. Ha nem lenne pirosbetűs augusztus 20, én akkor is ünnepelnék! :D
1.
1.
Pharaoh
Szerintem a kétszeres, és végül Brothers in Arms: Hell's Highway-szerűvé átszervezés, nem tett jót a játéknak! Nekem az alap koncepció:

http://www.youtube.com/watch?v=JdVb4UnqO7A

de még a később, bővebben bemtatott változat:

http://www.youtube.com/watch?v=hnmKOLMQGu8

is bejött! Ez viszont, ebben a formában nem fog érdekelni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...