Már dolgoznak a ZombiU folytatásán

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 15.
  • Hír
Link másolása
Függetlenül attól, hogy nem sikerült tökéletesen, a ZombiU a mai napig a Nintendo Wii U egyik legfontosabb címe, olyan játék, amiben hosszabb távon is lehet potenciál. Állítólag már dolgoznak a folytatáson.

Még csak nem is pletykáról van szó, a jó hírt maga Jean-Philippe Caro, a ZombiU kreatív direktora osztotta meg a Twitteren. Egy rajongó kérdésére elmondta, "már dolgoznak a ZombiU folytatásának prototípusán, viszont most még korai lenne róla bármit is mondani". Nem sokkal ezelőtt a játék írója, Anthony Johnston is utalt rá, hogy jöhet a ZombiU 2.

Akárhogy is, azt tudjuk, hogy lenne mit csinálni a folytatáshoz. Egyrészt a ZombiU nem sikerült annyira rosszul, csak épp kiforratlan volt, másrészt a fejlesztők már korábban is elmondták, hogy az időhiány miatt kimaradt ez-az a végleges játékból: eredetileg például kooperatív módot is terveztek bele.

4.
4.
wolfwarrior
#3: Mármint másmilyen közelharci fegyver mert a puskákról tudok aknákról és egyéb robbanó szerekről is, de az ütőt helyettesítő más alternatíváról.Persze lehet hogy szimplán hülye vagyok, hogy nem a wikin nézek utána ahelyett, hogy itt utáltatnám meg magam másokkal.
3.
3.
myrte
#2: Vannak más fegyverek is, nem csak a krikett ütő.
2.
2.
wolfwarrior
Csinálhatnának valamit a közelharc rendszerrel mert tudtommal csak krikett ütő volt és csak ütni lehetett őket negyed órán át és remélted hogy végre meghal.
1.
1.
Yanez
Számomra a gamma inkább ZombiFÚ. De remélem a 2-ik része király lesz, mert tényleg lenne mit vele kezdeni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...