ZombiU WIIU

Zombis címmel erősíti a Wii U-s felhozatalát a francia brigád.
Típus: Akció, FPS, Túlélõ Horror, Zombis

Magyar játék a Games with Gold januári kínálatában

Még bő egy hét hátravan januárig, de a Microsoft már karácsony előtt elárulta, milyen játékokat kapnak az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hónapban. Kezdésnek a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing III-nak örülhetünk.

Ezt kapják áprilisban a PS Plus-tagok

A Sony észbe kapott, végre AAA-kategóriás játékot kapnak áprilisban a PlayStation Plus előfizetői. PS4-re jön a nyáron megjelent Zombi, PS3-on viszont az I Am Alive-nak örülhetünk. Reméljük, ez csak a kezdet!

Dobozos formában is kapható lesz a Zombi

A Ubisoft megerősítette, hogy az eredetileg Wii U-ra tervezett, majd nyáron digitális formában más platformokra is megjelent Zombi jövő év januárjában dobozos változatban is beszerezhető lesz PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Zombi teszt

Megérkezett a három évvel ezelőtt Wii U-ra megjelent zombis horrorjáték PC-s, Xbox One-os és PS4-es verziója. Nehéz megítélni, hogy szükség volt-e egyáltalán olyan portra, amely több kívánnivalót is hagy maga után.

Zombi - utolsó trailer, pontos gépigény

A mai naptól tölthető az eddig Wii U-exkluzív ZombiU multiplatformosított változata, a Zombi. A premier alkalmából a UbiSofttól érkezett egy utolsó trailer és a PC-s változat pontos gépigénye is befutott.

Zombi - 60 perc az apokalipszisben

Holnap jelenik meg az eddig csak Wii U-exkluzív ZombiU multiplatform verziója, a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenő Zombi, amiről most több mint egy órányi játékmenet-ízelítőt tudunk mutatni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a következő napokban sem leszünk elárasztva játékmegjelenésekkel, azt már érezni, hogy kifelé megyünk az uborkaszezonból. Lássuk, mivel játszunk majd a hosszú hétvégén!

Ennyiben változott a Zombi

A ZombiU annak idején erősen a Wii U GamePadjére támaszkodott: az érintőképernyőn láthattuk a térképet, azon menedzselhettük az eszköztárunkat is. Az új verzióknál ilyen nincs, minden a monitoron/tévén történik.

Hivatalos: multiplatform lesz a ZombiU

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, tényleg megjelenik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a ZombiU - jelentette be a Ubisoft. Az augusztusban érkező új verziót csak simán Zombi címmel keressétek.

Ismét életjeleket adott a next-gen ZombiU

Még az E3 előtt röppentek fel a pletykák, hogy Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a ZombiU. Nem sokkal később a UbiSoft levédette a védjegyet, most pedig a tajvani hatóságok honlapján is felbukkant a játék.