Rekorder az Assassin's Creed III

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 16.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft közzétette aktuális pénzügyi jelentését, amiből megtudtuk, hogy az Assassin's Creed III rekordszámokat produkált, és maga az Assassin's Creed-széria is a generáció egyik legfontosabb címévé vált.

A Ubisoft bejelentette, hogy a márciusban véget ért 2013-as pénzügyi évre 1,26 milliárd eurós forgalmat könyvelhetett el, ami 18,4 százalékos javulást jelentett éves szinten. Profitból nem volt sok, az 64,8 millió euró lett, itt viszont legalább 73,7 százalékos volt a növekedés. A digitális eladások 86 százalékkal ugrottak meg.

Az összbevételből 928 millió eurót a hardcore címek hoztak be. Az Assassin's Creed III rekorder lett, 12,5 millió példányt szállítottak le a boltoknak, illetve vásároltak meg belőle digitálisan, de népszerű volt a Far Cry 3 is, amiből 6 millió kópiát szórtak szét. A The Settlers Online kapcsán nem hallottunk pontos számokat, de a Ubisoft szerint a free-to-play stratégia fontos tényező volt az elmúlt évben.

A casual játékok bevételei 32 százalékkal estek, mindenesetre a Just Dance 4-ből még így is 8,5 millió példány landolt a boltok polcain. A Ubisoft szerint egyébként mára tisztán látszik: a Just Dance- és az Assassin's Creed-sorozat a jelenlegi konzolgeneráció legfontosabb címei közé tartoznak, hiszen a Just Dance a tizenkettedik, az Assassin's Creed az ötödik legkeresettebb cím volt.

25.
25.
DBJoe
Nagyon jó játék az összes AC,de szerintem az első rész a legjobb.Nem azt mondom,hogy a többi rész rossz,de az első nincsen annyira túlbonyolítva.
24.
24.
Elcijas
Hát szerintem is elég gyengén teljesített (mondom ezt úgy, hogy eddig abszolút rajongója vagyok a szériának). A lopakodás olyan szinten el van benne barmolva, hogy arra egy külön könyv kéne szóljon (márpedig, bocs, hogy egy "assassin" módjára szeretnék játszani egy "Assassin's Creed címre keresztelt játékot). Connor számomra teljesen unszimpatikus volt, semmi személyiség, csak egy báb, akit a "the ones who came before" (bocs nem tom magyarra, hogy fordították XD) rángatnak. Ellenben ott volt Haythem egy totál badass karakter, akinek volt stílusa és karaktere. Sajnálom, hogy nem őt választották a főhősnek. Egyedül amiben jobban tetszett a 3. rész, az a zene. Bár még ott sem mondanám egyértelműen, hogy jobb a 2.nál, de mindenképp felér a szériához.
A 4. részben legalább egy Kenway-t alakítunk, ez egy kis reményt csempész a szívembe, csak a határidő ne menjen a minőség rovására.

Bocs a hosszú szövegért, de ezt ki kellett írnom magamból :D
23.
23.
latis666
Az AC sorozat minden része elől eddig úgy álltam fel hogy "Ez a legjobb játék amivel játszottam eddig". Az AC3 az első ami elől úgy álltam fel hogy az előző jobb volt. A grafika szép a történet elmegy a magyar nyelv hatalmas pozitívum .De a kereskedés felesleges, a fegyverek közt szinte semmi különbség. Annyira hogy mivel folyton elveszett a kardom kínomban késsel játszottam a játék felétől. De nem is baj igy sem volt benne kihívás. Lopakodás szinte semmi, a saját aszasszinjaink alig kapnak fontosabb szerepet mint az értelmetlen kereskedés. Nagyon jó játék ennek ellenére de majdnem minden korábbi rész többet ért.
22.
22.
cetkaman
Nem értem, miért lett divat szapulni...
21.
21.
Azeroth87
Nem csodálkozom, a II. rész után (és persze Ezion kívül ;-) Nekem a III rész a "kedvencem".
20.
20.
Simonus18
Egyébként a 3.adik rész tényleg túlértékelt, de egyébként nem kell lecseszni Doomsday-t csak azért, mert elmondja a véleményét, nem bólogató jóskákból álljon már a játékipar űzői, hogy minden trágyát lenyelnek, és nem képesek objektíven értékelni a dolgokat, csak szubjektíven. Lehet, hogy kicsit túl sajátosan fejezi ki magát, de azért mégis nem kéne felakasztani a gyereket chaten keresztül, csakis azért mert ő is átlát a maszlagokon. III. rész valóban gyenguska lett az elődjeihez képest, bár nekem a grafikájával semmi bajom, csakis a játékmenetben vagyok csalódott, és a trehány befejezésért.
19.
19.
Drazhar
Na, mire nem elég a bejáratott név és a casual-ra butított játékmenet.
És amíg ez van, addig jönnek évente a részek :)
13.
13.
adam6751
Remélem lesz olyan jó a Soundtrack-je mint az AC2-nek. Itt Jesper Kyd-ra szükség van!
10.
10.
Ventus
Remélem a 4. után visszatérnek a szűkebb utcákhoz és a magas építészeti formákhoz.
6.
6.
anthony711
#5: Minden oldalon van egy ilyen...
4.
4.
tyber16
Nekem a 2. rész után a 3 a kedvencem,nagyon sokáig letudott kötni,rengeteg tartalmat pakoltak bele,a történet is rendben van,a karakterek is jók lettek,nekem Connor is nagyon szimpatikus volt.
2.
2.
Roomdog
Ez várható volt.. Érdekes történet jó grafika szimpatikus főhős hosszú játékmenet ami sajnos elég ritka mostanság.. Vannak hibái de sokáig lekötött. Black flag tuti vétel!
1.
1.
Ventus
A hangulatát tekintve nekem ez tetszett a legkevésbé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...