Befejeződtek a The Last of Us munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 16.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, a Naughty Dog befejezte a The Last of Us munkálatait, jöhet a lemezek sokszorosítása, azután pedig a várva-várt megjelenés. Két hét múlva azért még kapunk egy demót belőle.

Az alábbi képet tette közzé Christophe Balestra, a Naughty Dog társelnöke az Instragramon, nagyon úgy néz ki, hogy az év legjobban várt PS3-exkluzív címe elkészült, már csak a sorozatgyártás van hátra, és jöhet a megjelenés.

A The Last of Us egyébként június 14-én kerül boltokba, az új God of War tulajdonosai pedig már május 31-én letölthetik a demóját. Sőt, mi is készülünk egy csekély meglepetéssel a témában, érdemes lesz mostanában sűrűn visszanézni a GK-ra!

25.
25.
kamgecam
#8: Szerintem nincs ezzel semmi probléma,sőt kellenek az ilyen vélemények is,
nehogy a ps tulajok sznoboká váljanak,vagy teljesen beszűküljenek.

Bár jómagam úgy vagyok vele hogy eddig a legnagyobb játékélményt a ps3-as "exek"adták!(bár most Zeldát játszok cube-on és hát azt kell mondjam szuper játék!)

Ízlések és pofonok,meg szerintem nagyon az elején vagy,hidd el érnek majd még meglepetések! :D

(egyébként én meg a pc-s,xbox-os exluzívokkal vagyok elmaradva,de pótolni akarom,fogom!!!)
21.
21.
danez11
#13: holnap már jön is
19.
19.
KeXxX
ez biztos király lesz! végre, kész. két legyet ütök majd egycsapásra!
18.
18.
kopic
#13
Jah, persze......
17.
17.
Yanez
#16: MGS4 a játékok Istene! Számomra biztos! Ne hagyd ki K2!!!!
16.
16.
Mothman
És akinek nincs meg az új Gow, az kap valamikor demot? :D
K2 The Highest: Ha eddig nem vagy túl rajta, Metal Gear Solid 4. Ha egy kicsit is szereted az MGSt, ebben sem fogsz csalódni, ha meg nem, majd ez megszeretteti veled.
15.
15.
Yanez
#11: Az elsô Uncharted 2007-ben jelent meg. El sem tudod képzelni, hogy akkoriban egy ilyen stilusú játék, egy ilyen külcsínnyel mekkora újdonság volt. Ütött jobbról-balról. Eltelt 6(!) év, de még most is sokakat lenyûgöz. De ennyi idô után természetes, hogy ha egy gamer elôszôr veszi kézbe, akkor talán már nem fogja ôt a földhözvágni.
De biztos vagyok benne, hogy a Last of Us igen:) És majd ôsszel a Beyond is!
14.
14.
Kleppi
#13: Igen az jó lenne! :)
13.
13.
bodortamas1
Remélem jön majd PC-re is.
12.
12.
Belerofon
#8: Én mikor anno vettem ps3-at a pc mellé,úgy vettem meg az Uncharted-et,hogy néztem 1-2 gameplay-t róla.Akkoriban nem is olvasgattam nagyon semmit játékokról.Hogy ha belegondolok,hogy most milyen nagy feneket kerítenek neki,hát valóban mindenhol a csapból is az folyik,hogy milyen fantasztikus játék,meg minden..Szóval ehhez viszonyítva azért nem olyan tökéletes,de..Mikor elsőnek játszottam vele és nem gondoltam róla semmit és csak szerettem volna egy konzolos játékot a pc multiplatformok mellé,akkor nagyon megtetszett nekem és eltudtam merülni a világába.A GoW meg alapból tetszett,mert nagyon szeretem a görög mitológiai lényeket/istenséget,az már csak hab volt a tortán,hogy Kratos egy elmebeteg hentes.Szóval a lényeg a lényeg,ha most vennék ps3-at,már valószínű,sőt biztos,hogy már nem úgy jönnének át a játékok mint akkor,mert tényleg eléggé túl vannak reklámozva a játékok és ezeket már én is követem és...Lényegében pszichológia az egész,túl sokat vár az ember a hírek videók alapján és ez sem egy pozitívum szerintem.
11.
11.
K2 The Highest
#10: Halkan jegyzem: DE IGEN!
10.
10.
simon 555
"Sőt, mi is készülünk egy csekély meglepetéssel a témában"

Csak nem egy korai demó teszt a sony hungária jóvoltából kapott demóból?:D
8.
8.
K2 The Highest
#4: Ez szerintem nem számít, de mindegy.
Uncharted 2-3, Heavy Rain, stb, amit kipróbáltam és a Heavy Rain tényleg tetszett, de valószínűleg azért, mert a Fahrenheit is elkapott. A Killzone-t szeretném még kipróbálni, de egyelőre a Last Of Us lesz a terítéken, amúgy PC-n tolom, ami multiplatform.
6: Ilyesmire gondoltam Én is, de nem voltak nagy elvárásaim, de annyira hype-olta mindenki az Uncharted szoriját és/vagy játékmenetét, de alig tudok vele 1-1 órát tolni, mert érdektelen :( pedig mindhez úgy álltam hozzá, hogy Na majd ez. Sajnos eddig keserű csalódás a PS3, de talán majd ez a játék és a többi cím megváltoztatja a véleményem. Más téren nincs problémám vele.
7.
7.
HideoKojimaWannabe
Akinek nem tetszenek a PS3 exkluzív címei, az sírásó vagy földmunkás!!!
6.
6.
Belerofon
#3: .....Hát én nem is tudom...Talán az itt a baj,hogy mentálisan valami még ettől is nagyobbra készültél sok idő alatt és ezért csalódás..pl. a GoW 3-at és az Uncharted szériát még mostanában is előveszem és az utóbbi pedig még ráadásul nem csak tartalmas és szórakoztató,hanem így pc-s szemmel is nézve nincs szebb tps nála a piacon.Killzone 3 is gyönyörű és hála változatos pályákra sikerült megalkotni,nem úgy mint a 2. részét.Az egyik legszebb konzolos fps,hanem a legszebb.:)
4.
4.
Tokodboy
Az exkluzívokat nem a megjelenésük után 3-4 évvel kellett volna megvenni...
3.
3.
K2 The Highest
#2: Minden, amit "annyira" szerettem volna kipróbálni, mikor még csak PC-m volt, az most, hogy kipróbálhattam már nem tetszik annyira, sőt még gyengének is tűnik. Exclusive-ok főképp, pedig mindegyik nagyon tetszett, mikor csak olvastam Róla és vidiket láttam.
2.
2.
adam6751
#1: Csalódások sorozata? o_O
Hogy érted?
1.
1.
K2 The Highest
Szuper, még jó, hogy nemrég lett meg a PS3...Eddig csalódások sorozata, de ez a játék más lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...