Pihenőpályán az Avalanche steampunk játéka

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Just Cause fejlesztői korábban egy steampunk stílusú, nyitott világú akciójátékon dolgoztak, amelyről még februárban egy képet is közzétettek. Az alapító szerint nincs veszve a projekt, hiszen csak félrerakták.

Emlékeztek még arra a képre, amit az Avalanche februárban pakolt fel az Instagramra? A csapat alapítója, Christofer Sundberg az Edge magazinnak elmagyarázta a screenshot eredetét. Nos, a kép egy steampunk stílusú, nyitott világú akciójátékból származik, ám annak munkálatait határozatlan időre jegelték.

Nincs veszve semmi, elvégre Sundberg bevallotta, hogy imádja ezt a fajta művészeti stílust és nagy álma válna valóra azzal, ha azt kombinálhatná egy sandbox játékmenettel. Az Avalanche szerencsés helyzetben van, mivel független fejlesztőként önmaga szerencséjének kovácsa. "Előbb vagy utóbb" bizonyára találkozunk még az ötlettel.

Az biztos, hogy az stúdió nagyon elfoglalt mostanság: jelenlegi és következő generációs címeken dolgozik, ám a részletekről csak egy későbbi időpontban beszélhet - a stúdió minden jel szerint a Just Cause 3-on és az új Mad Max-film játékadaptációján ügyködik.

4.
4.
dBLOOD
A Steampunk is eléggé rétegstílus, azonkívül nehezebb egy Steampunk hangulatú játékot elkészíteni, mint például egy fantasy, vagy sci-fi stílusút, valószínűleg ezért nem készül túl sok Steampunk játék.
3.
3.
Solid Snake1984
kár érte, remélem nem megy végleg a kukába
2.
2.
giga321
Ne már. Pont hogy a steampunk stílust kéne kicsit feléleszteni mert az eltelt pár évben csak 1 game jut eszembe ami ilyen max 2 és az a Bioshock Infinite meg Dishonored. Nagyon remélem hogy hamar neki kezdenek.
1.
1.
DevilGamer
Ez jó lenne, mert imádom a Steampunk stílusu, dolgokat, többek közt a játékokat is. Így legalább kiélvezhetném magam a nyitott világban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...