Konceptvideón a Gran Turismo 6

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 18.
  • Videó
Link másolása
A Polyphony Digital egy új előzetessel kedveskedett az autóőrülteknek a Gran Turismo 6-ról, ami nem száz százalékig ingame felvétel, inkább csak erőfitogtatásnak jó.

Az alábbi videónak létezik 60 fpssel futó változata is, így lehet teljes a gyönyörünk. A részletességbe és a fényeffektekbe nem lehet belekötni, ha a Polyphony Digital bejelenti a PS4-es verziót, akkor legalább ilyen látványt várunk el.

65.
65.
Adam643
Olvasgattam itt ezt az enyhén hidegháborús szintű vitát és elég jókat nevettem :)
Miért vannak hatalmas elvárások egy játékkal kapcsolatban? Miért kell annyira belemerülni a grafikába és egyéb részletekbe? Olyan részletekbe amit ha nem említenének azt sem tudnánk hogy létezik. Nem lenne egyszerűbb leülni és csak játszani azért mert örömet okoz? Mi a francnak kell ezen agyalni hogy standard vagy prémium autók. Minden jobb a semminél szerintem. Nekem a GT5 is tetszett, még jobban mint az eddigiek. Én is hiányoltam mondjuk néhány pályát ami a GT4ben szerepelt. Mondták hogy lesz majd sok DLC az ötödik részhez de alig kaptunk valamit. Valószínűnek tartom hogy rájöttek valami ügyességre ami által gyorsabban és jobban megtudják csinálni a hatodik részt, így nyilván arra koncentráltak. És szerintem a 6ik rész eszméletlen lesz ugyanis nálam mindig az jött le hogy minden PS konzolra a következő GT rész a legjob és legösszeszedettebb. PSX-en az első rész nem volt 100% de a GT2 már jól össze volt rakva. PS2-n A GT3 is fura volt. Valami hiányzott belőle, de magam sem tudom hogy mi. A GT4 viszont már nagyon rendben volt. Évekig el voltam vele. Szóval minden második rész viszi a pálmát nálam. A 6ik rész jócskán beint minden másnak.
64.
64.
simon 555
#52: Mint mondták a GT6-ban új grafikus motor lesz és a standard autók nem egy az egyben lesznek áthozva az 5. részből.
Sok prémiumosítva lesz belőlük a többi meg részletesebb és jobb minőségben lesz.
Valamint a GT5-ben sem minden standard autó egyforma kidolgozottságú.
Az olcsóbb kis vackok tényleg nem a legszebbek, de itt a Bugatti:
http://www.virtualr.net/wp-content/gallery/2615/nrburgringnordschleife4i.jpg
Őszintén mi a baj vele?
De kár is ezen vitatkozni, meg felesleges is. Amíg a GT6-ban lesz legalább 4-500 prémium autó és a maradék meg standard akár PS2-es grafikai szinten is, akkor is jobb lesz egy olyan játéknál amiben csak 400 autó van.
Mint mondtam ez egy olyan eset mintha az autókereskedőnél egy luxus autóhoz kapnál ajándékba egy olcsóbb, kevésbé luxus autót, míg a konkurenciánál ugyan azon az áron csak a luxust kapnád meg. Melyiket választanád? Azt amihez kapsz valamit vagy amihez nem?
63.
63.
greenmelon
#59: Shift 2 :'DDDDDDDDDDDDDD
A legnagyobb félárkád hányadék ami Need for Speed néven kijött az elmúlt években, akármelyik Forza vagy GT köröket ver rá, az rFactort és az LFS-t nem is említve.
62.
62.
LAZLOW20
#59: Az igaz hogy a GT 5 nem tett eleget az elvárásoknak(nálam se),de azért a GT4HD,de föleg a Shift 2 azért egy kicsit vicces nem gondolod?
61.
61.
LAZLOW20
#59: Shift 2.....Viccelsz?
60.
60.
kamgecam
GT5 IS THE BEST!
FORZA KILLER!!
59.
59.
Falcon
a gran turizmonak mint AAA kategóriás játéknak vége!!! mind amit felépítetek a névre a 1-2-3-4 el az 5-ődik részel lehúzták a wc-n!!! senki nem felejti el hogy 5 évet vártunk gt4 hd verziójára amit gt5 néven kiadtak a hang effektek terén 10 éves lemaradásban vannak a konkurencia kőröket vert már rá még a neede for spedd is megszorongatta a sift2 ve!
58.
58.
Porcupine Tool
GT6 Nürburgring:
http://www.youtube.com/watch?v=5DmAwnzOuBs
57.
57.
kamgecam
#56: AZ IGEEEN!
köszi a megosztást!!!
56.
56.
unrealnoise
Ezt nézzétek meg: (Chrome böngésző ajánlott), nagyon faszán néz ki így 60 FPS-sel a videó...

http://www.eurogamer.net/videos/gran-turismo-720p-concept-footage-at-60fps

Gran Turismo 6 720p concept footage at 60FPS

High-definition 720p60 encoding of Polyphony Digital's Gran Turismo 6 concept footage. We recommend the Google Chrome browser for smooth playback.
55.
55.
kamgecam
Legjobb meg legnagyobb reklámot ti csináljátok az új GT-nek itt a GK-n!:D
Más fórumokon nem akarjátok ennyire reklámozni?

Viccet félretéve,jó hogy vannak ilyen érdemi viták is!
54.
54.
Solid Snake1984
#53: Nem unjátok még? Úgy sem győzitek meg egymást:D
53.
53.
Belerofon
#52: Az,hogy szkeptikus vagy,az odáig rendben...És ez a válaszod,amit most adtál,ez úgy ahogy van,elfogadható.Látod,megsem fordult volna a fejemben,hogy írjak neked,ha egyből ilyen hozzászólást nyújtasz.Csak az nem volt okés,hogy már elvből leminősítetted,leszaroztad,meg főleg next-gen címekhez viszonyítottad stb.ráadásul olyan stílussal,mintha már teljesen biztos lennél mindenben.A szkeptikussággal egyáltalán nincs semmi bajom.
52.
52.
Gamer 74
#50: Erre roppant egyszerű a válasz, és egyben rövid is.
Csupán azért, mert egyszer már rendesen átbasztak 5 év várakozást követően. Akkor is ígértek mindent, én még emlékszem. A végét tudjuk már.

Ezek után enged meg nekem, hogy szkeptikus legyek a játékkal kapcsolatban egyelőre, főleg, ha ismét a standard/prémium megfogalmazást használják a hatodik részt érintve maguk a fejlesztők. Nem túl jó emlékeim vannak e szavak hallatán. Amikor majd egymás után megtekintem a két kategóriát, és nem lesz látható jóformán semmilyen különbség a kidolgozásukban, akkor majd elhiszem az ígéretet. Addig biztosan nem. Te pedig élből bedőlsz minden ígéretnek előre, konkrétumok hiányában? Lehet pont erre építenek, én az előzményből indulok ki, ott nem a minőséget láttam a GT4-es autók esetében. De ismét linkelek képet, ha nem hiszed, vagy nézd meg a játékban az egyszerűbb. Mindent összegezve, hiszem, ha látom. Az ígéret már kevés, főleg egy átbaszást követően.
51.
51.
Gamer 74
#49: Higgadt és egyben elfogadható vélemény. Ezek mellett elárulom, több mint valószínű, hogy megveszem, ahogy eddig az összes részt. Nem is adtam el egyiket sem. De ez nem jelenti azt automatikusan, hogy teljesen elégedett leszek. Ennek próbáltam hangot adni rajongóként, de nem elvakult rajongóként. Ami nem jó vagy nem tetszik, legyen szó bármiről, azt meg kell említeni. Főleg egy termék esetében amiért pénzt adunk, ez pedig csak egy termék, nem több.
50.
50.
Belerofon
#48: Na még utoljára...

Tényeket közöltél?

Mi a tény abban,hogy olyan produktumról nyilvánulsz meg,ami még megsem jelent?

Mi a tény abban,hogy köv.gen címekhez hasonlítasz egy ps3-as játékot?

Mi a tény abban,hogy a GT6-ban megtalálható autókat már most leszarozod?

És miért nem érted,vagy próbálod megérteni,hogy miről pofáztam eddig?:D

Miért kell a szádba rágni apránként a dolgokat?:D

És mit cáfoljak egy alapvető marhaságra?:D

Vagy netán,már beleláttál a fejlesztésekbe,magába a játékba és többet tudsz,mert akkor a GK vezetőséghez kellene fordulnod,hogy te már láttad a játékot és tudsz szilárd tartalommal előrukkolni..

Van ez a GT6,ami majd megjelenik ps3-ra..Tudod ez a divatja múlt fos..
Lesznek benne olyan autók is,amiket a GT5 programjából tesznek bele,persze nem úgy hagyva,hanem az új grafikus motorral csinosítgatnak rajta,tehát alapvető marhaság az is,hogy GT4 HD autók lesznek benne.Amit még tudunk,hogy más fizikai motorral is készül,tehát ilyen téren is számítani lehet fejlődésre.
De mondok jobbat...Ha nem lennének benne azok az autók,amiken a részletesség nem pont olyan,mint a többi autónál,akkor jobb lenne?És miért baj az,hogy benne lesznek ezek,mikor ott lesz még egy vagon autó teljes részletességgel?

Neked ennyi info elég volt,hogy elkönyveld szarnak és itt fűzzél mindenkit az ilyen bugyutasággal?

Azt meg végképp nem értem,hogy miért hasonlítgatod a next-gen címekhez,ez úgy ahogy van ökörség,nyilvánvaló szebb lesz egy autós játék a következő generációban,ezért következő generáció.Vagy rosszul sejtem?Mert akkor szólhatna valaki nekem,hogy "te hülye hát a következő konzolok is ilyen grafikát jelenítenek meg"

Nézd,nem baj az ha szereted az összeesküvés elméleteket,de bölcsebb inkább kivárni annak valóság alapját.

Egyébként aki meg szerelmes a GT sorozatba,annak tömheted a fejét,olvashatsz a kristálygömbből,hogy így szar lesz,meg úgy szar,nem sokat érsz el vele.

Én mindenesetre kíváncsian várom a GT6-ot,mert az 5 nem fogott meg.
49.
49.
Porcupine Tool
#48: Teljesen fölösleges köröket futtok.Én mindkét véleményt megértem (Gamer74/Belerofon),de amíg nem láttuk, próbáltuk a kész terméket,addig ne ítéljünk elhamarkodottan. Ami biztos,hogy a GT6-ot max. a Forza4-gyel illik majd összevetni (nem egy nextgen címmel),de ami számomra lejön,hogy a GT sorozat kezd egy saját utat járni (bár ez eddig is így volt,meg is látszik a többi játékon a hatása), és egy teljesen sajátos filozófiával próbál eltávolodni a többi autós játéktól. Ezért talán még a Forza4-es összevetés sem szerencsés.
Ha minimális lesz a nyomi és profi autók közt a különbség,és egy homogénebb, izgalmas versenyekkel teli,fejlesztett fizikával (A CVG tesztjében az rFactorhoz és a GTR2-höz hasonlítják a szimulációt) megáldott játékot kapunk,én már boldog leszek.
48.
48.
Gamer 74
#45: Én tényeket közöltem. Egyszerű a megoldás, cáfold meg.
A tudatlanságot pedig hagyjuk, értelmetlen ebből az aspektusból. Semmit, ismétlem, semmit sem cáfoltál eddig. Kizárólag arrogáns módon kezelted véleményemet egy játékkal kapcsolatban, személyeskedés kíséretében. Nálam pedig ez csapta ki azt a bizonyos biztosítékot. Áruld el számomra, mivel vagy te jobban tisztában a Gran Turismo címmel kapcsolatban, mint mondjuk én, ha már ilyen mértékben büszke vagy a tudásodra? Nos?
47.
47.
kamgecam
Oh Yeah!
Sony get the Powe! :D
http://www.youtube.com/watch?v=VauzhTAuoFw

Dont worry be happy! :)


46.
46.
LAZLOW20
#39: Én tiszteletben tartom a te és mindenki véleményét,részben egyet is értek veled,viszont ami nem tetszik az az,hogyha mi védjük az adott konzolt,akkor fanboy-ok vagyunk,de amikor te szidod,és elöre megmondod hogy mi lesz,akkor te nem vagy Sony ellenes,se nem trollkodsz,de legföképpen nem vagy Pc Fanboy.Ez azért igy egy kicsit gáz,de en ezzel a vitát lezártam,de azért itt egy jó példa:Ha én Volkswagen fan vagyok évek óta,akkor te hiába mondod nekem hogy a BMW milyen jó akkor se fogom az általam bevált márkát lecserélni.Egy nextgen konzolos címet meg valódi badarság egy PS3-as cimmel összehasonlítani.
45.
45.
Belerofon
#44: A sértegetésben természetesen igazad van,de minden normális egyénből is kihozza az indulatot az ilyen nagy mértékű marhaság,hozzá nem értés.Szóval ezért elnézést.

Azért van 1-2 dolog,amivel soha nem leszel tisztában.

1.Vannak olyan személyek is az oldalon,akik nem valamilyen platform fanatikusok,hanem szeretik tisztán látni a dolgokat és nem is a tudatlanság zavarja őket,hanem a nagymértékű okoskodás,ami tudatlansággal párosul.
Nem vagyok Sony függő,csak a tudatlan ökörséged csapta ki a biztosítékot.
44.
44.
Gamer 74
#41: Nézd barátom, a személyeskedést illetőleg a sértegetést lehetőleg mellőzd. Mocskos módon nem karmolom a fórumon történő emberkedést.Jómagam nem is alkalmaztam ezt az eljárást, veled ellentétben. Miért van az, hogy egy-két gyengeelméjű érvek helyett élből a személyeskedést választja? Ettől vagy beton? Vagy mi a faszom? Gondold már át bazd meg. Pont telibeszarom a Sony függőségedet, addig, ameddig nem megy át a dolog személyeskedésbe.
43.
43.
Belerofon
#42: Olyan bonyolult az,hogy ne hülyeséget kommenteljünk olyan dologról,amit mégcsak nem is láttunk???

A hülyeséget úgy értem,hogy.:irtózatos nagy faszság..
42.
42.
Solid Snake1984
#41: Skacok elfogatdok egy jó tanácsot? Ne szidjátok egymást. Felesleges. Inkább a pozitívumokat keressétek meg a játékokban. Való igaz, hogy ilyen -olyan a játék, de ez van. Ezen nem tudunk változtatni. Fogadjátok el egymás véleményét. Ennyi. És tiszteljétek. Senki nem lesz több vagy kevesebb, mert más a véleménye. Olyan bonyolult ez???:)

Peace!
41.
41.
Belerofon
#39: Te soha nem veszed észre mekkora hülyeséggel szoktál érvelni??:D

És hagyjuk már ezt a fanboy rizsát,tudatlan majmok szövege!

Meg sem jelent a GT6,ami ugye mint már írtam, más grafikus és fizika motorral készül,de te már gondolatban temeted a játékot!Tudod egyáltalán mik azok a grafikus motorok?:D:D..Persze hogy nem,ez már korábban kiderült..

"Mi a lófaszért raknak bele 1200 autót, ha ennek a többsége egy rakás szarral egyenlő 2013-ban?"

A te gondolkodásod egyenlő egy rakás szarral,már ne is haragudj!
Valóban nem az összes autó lesz egyformán részletes,de hogy rakás szar...:D

És mit kell itt a köv.gen autós játékaival versenybe hozni?Egyáltalán nem ez a cél te idióta...

Te vagy ilyen alap vagy,hogy magadtól találod ki a hülyeséged,vagy más oldalakon szeded össze,aztán áthozod ide..

Miért jó ez neked,hogy erőlködj a hülyeségeddel?


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...