American McGee zombivadászatot csinál az Ózból

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Eddig még csak ötletelt rajta, most már meg is akarja valósítani: American McGee újra belevág az Óz, a nagy varázsló történetének feldolgozásába, ráadásul ezt jó szokásához híven elmebeteg módon teszi.

Ahogy azt korábban megírtuk, az új Alice-játék mellett American McGee az Ózt is újra elővenné, sőt azóta még konkrétabb elképzelései vannak a mesternek a téma kapcsán: az anyagnak már van Facebook-oldala is, kiderült, hogy OZombie lenne a címe, és PC-re, Linuxra, valamint Macre jelenne meg.

Noha McGee 2004-ben már akart egy Óz-játékot csinálni, az új projektnek semmi köze nem lesz ahhoz. Ahogy a mellékelt konceptrajzok is mutatják, McGee továbbra sem százas, viszont pont ezt szeretjük benne; mint mondta, azért hiányzik a képekről a Madárijesztő, mert ő ezúttal nem a jól ismert Dream Team tagja, hanem gonosz lesz, nem mellesleg pedig zombi.


A játékot a Kickstarteren keresztül pénzelnék a srácok, azonban a sorsa erőteljesen függ attól, hogy az EA rábólint-e az új Alice-játékra. Ha igen, az Alice prioritást élvez, de legalább jó hír, hogy a rajongók visszajelzését látva McGee hajlik arra, hogy mindenképpen megcsinálja az OZombie-t is.

8.
8.
Dreadlox
#6: hát úgy tünik elegük lett a konzol supportból, vagy csak a fejlesztőcsapat nem tud konzolra portolni, így hagyták, nem tudni, de ennyi erővel felhozhatnám hogy a madden vagy az MK miért nem jön pcre
7.
7.
Drazhar
Hát, sokkalta inkább ez, mint egy új Alice! Azonnal jöjjön :D
6.
6.
suresz
hát annak meg mi értelme, ha nem jön konzolra
5.
5.
wardprod
Képek alapján meg vagyok véve kilóra :OO
4.
4.
Dreadlox
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...