OZombie MAC, PC

American McGee Oz-játéka visszatér, igaz, ezúttal másképpen.
1373904000

Leállították az OZombie Kickstarter-kampányát

Mi sem tudjuk követni American McGee-t, most éppen úgy döntött, lelövi az OZombie Kickstarter-kampányát, és inkább indít egyet az Alice filmes jogaiért. Az OZombie sorsa bizonytalan.
1373382000

Átnevezhetik az OZombie-t

American McGee átnevezné az OZombie-t, mert a játék címe szerinte zavaros, és úgy néz ki, a korábbi tervekkel ellentétben az Alice megfilmesítési jogaiért is külön Kickstarter-kampány indulhat.
1372924807

Alice-filmért kampányol a Spicy Horse

American McGee csapata kibővítette az OZombie kickstarteres kampányát. Egy kalap alatt akarják elérni, hogy az Alice filmes jogai a Spicy Horse-hoz kerüljenek és a nemes célért elég az OZombie-t támogatnunk.
1372161600

Elindult az OZombie Kickstarter-kampánya

American McGee újra megpróbálkozik az Óz-történetek feldolgozásával, az OZombie Kickstarter-kampánya a minap rajtolt el. Ezzel párhuzamosan az új Alice-játék sorsa bizonytalanná vált.
1369040400

American McGee zombivadászatot csinál az Ózból

Eddig még csak ötletelt rajta, most már meg is akarja valósítani: American McGee újra belevág az Óz, a nagy varázsló történetének feldolgozásába, ráadásul ezt jó szokásához híven elmebeteg módon teszi.
1368022500

American McGee Alice-ban és Ozban gondolkodik

American McGee újra beszélt az Alice-sorozat folytatásáról, ráadásul az is kiderült, hogy újra elővenné az egyszer már törölt Wizard of Oz-projektet. Mindkettő a Kickstarer segítségével indulna csatába.