Egyelőre parkolópályán a Fight Night-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sports egyelőre nem foglalkozik a Fight Night-sorozattal. Bár a jövőben biztosan visszatér majd a bokszolós széria, egy darabig a UFC-re szeretne koncentrálni a cég, ezt Andrew Wilson mondta.

Az EA Sports fejese, Andrew Wilson az IGN-nek erősítette meg, hogy egyelőre szünetel a Fight Night-sorozat: "A Fight Night-csapat nagy része jelenti tulajdonképpen azt a brigádot, amelyik a UFC-t kalapálja" - mondta, majd hozzátette, hogy részben ezért a UFC-re koncentrálnak inkább.

Másrészt Wilson szerint a UFC népszerűsége viharosan nő, ami csakugyan fontos tényező volt a kérdés eldöntésekor - a jövőben azért biztosan visszatér a Fight Night is. Mint ismert, az EA a csődközelben lévő THQ-tól vette át a UFC-jogokat, de korábban is próbálkozott saját MMA-játékkal.

6.
6.
slash1974
Sziasztok,nem hallani még semmit az új fight night-ról?Jó pár éve szüneteltetik már,illő lenne egy új rész,főleg a fight nigt rajongóknak húzzák az idegeit!!Mindegyik része megálta a helyét,nem tudom miért pont ez van parkolópályán....szomorú,,
5.
5.
EBR2000
Én nagyon szeretem a sorozatot! Én képes vagyok rá várni de jönne már.... :)
2.
2.
Vanorb
Kár, még ma is rengeteget játszok a Fight Night Championnel és jó lenne egy új rész.
1.
1.
Grabowsky30+
Szomorú, hogy pont a fight n.-t pihentetik, az EA-s mma elég béna volt a thq-s ufchez képest! Nagyon remélem, hogy a sajátjukat elfelejtik és inkább a thq féle vonalat fogják tovább gondolni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...