Rayman Legends - főnökharc élesben

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 31.
  • Videó
Link másolása
Az Official Nintendo Magazine jóvoltából két izgalmas mozgóképet kaptunk a Rayman Legendsről, melyben a Madman's Creation nevű főellenséggel csapnak össze hőseink. Sokára lesz még ősz!

Ezúttal a The Deadly Lights nevű multiplayer pályát vehetjük szemügyre, de előtte társainkkal közösen kell lenyomnunk az egyik őrült főellenséget. Az Ubisoft Montpellier alkotása augusztus 30-án jelenik meg Xbox 360-ra, PS3-ra, Vitára és Wii U-ra.

7.
7.
Gábor36
Igen az tényleg nehéz volt, jó lenne ha ez is hasonló volna. A Rayman 1-ben egyedül az nem tetszett, hogy ha minden életedet elvesztetted, akkor tényleg meghaltál és kezdhetted előröl az egész játékot. Na ez ami nem kéne, de amúgy más minden rendben volt.
6.
6.
turi
#5: nem úgy mint az 1995-ös raymanben...
az kemény volt.Aki megcsinálta a ceruza radíros pályát annak volt néhány dührohama :D
5.
5.
Gábor36
Persze, ne kelljen vért izzadni, de egy kicsivel több nehézséget én elfogadnák, mert így nagyon egyszerű is, valamint a halálnak sincs jelentősége, úgyis csak max 10 méterre rak visszább.
3.
3.
aordog
Lehet, hogy vért nem kell izzadni, de ez a jäték a szorakozäsrol szol. A demot, illetve a challenget a mai napig tolom. Naponta kb. 40-50 életbe kerül a napi feladatok gold fokozata!
Szämomra ez nagyon väros!!!
2.
2.
Gábor36
Jól néz ki, de még mindig túl könnyűnek látom. Kicsit összetettebbek is lehetnek a bossok, mert az előzőben is az volt a baj, hogy egyszerű és kiszámítható volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...