Sony: a PS4 elsősorban játékkonzol

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Elindult a szájkarate a két konzolgyártó között. Nemrégiben a Microsoft nyilatkozott úgy, hogy az E3-on mindent és mindenkit lesöpörnek a színről, most a Sony mutat be egy fityiszt az Xbox One multimédiás szolgáltatásainak.

Habár a PlayStation 4-et multimédiás tartalomszolgáltatással is felvértezték, a Sony elnöke, Kaz Hirai szerint az új gép "elsősorban játékkonzol". 

A legfontosabb dolog az, hogy elfogadjuk és megértsük, hogy a PS4 remek játékkonzol, amely a játékosoknak készül. Ezt nem szabad elfelejtenünk, hiszen ez a legfontosabb. A Sony minden masináját ennek a fogalomnak szentelte, tudtuk meg a minap megtartott D11 konferencián. 

Hirai megállapítása kétségkívül egyfajta válasz volt az Xbox One lepellerántása, amikor a Microsoft egy "minden az egyben" szórakoztató központként mutatta be a gépet, amelyet elsősorban a multimédiás tartalomfogyasztásra szán, s csak résszint a videojátékokra. Habár a redmondiak megerősítették, hogy az idei E3-as sajtótájékoztatójukat teljes mértékben a játékoknak szentelik, a Sony már a PS4 februári bemutatkozása során is a játékfelhozatalra koncentrált (mire másra ugye, hiszen nem láttuk magát a gépet).

A japánok inkább a konzervatívabb funkciókat helyezik előtérbe, azaz magát a videojátékozást, s minden egyéb fícsőrről a következő hónapokban fognak beszélni.

Várjuk az idei E3-at a további információk reményében.

206.
206.
TheDeathFlash
Elörre bocsájtom hogy senkivel nem szándékozok vitatkozni és a helyesírási hibáimat kérlek ne vegyétek figyelembe.

Én mint egy gamer szerintem egy konzol játékra van nem kell más mint egy cd meg egy bemenet.Nekem azzal sem lenne bajom ha olyan lenne mint a ps1 hogy nincs menü csak egyböl a játék és a játék menüjéban kell bejelentkezni és a trófeâkat is ott feltölteni de ez az én véleményem.Az Xbox One ez kész vicc milyen lenne már ha PlayStationon is azért kapsz trófeát ha megnézel egy filmet.Ráadásul az xboxosok 60% a másolt játékkal játszik igy nem is igazi gamerek.Aki meg veszi 14 15 ezerért a gamet azt tisztelem xboxon is.A minden nap 1x jelentkezz be szabály is hülyeség.Én aki hetente egyszer megyek fel psn-re fel tölteni a trófeákat minek kellene egy ijen kötelezö hülyeség.Én mi dig ps-es voltam mindig az is maradok.De azon gondolkodjatok el tesvéreim PlayStationosok hogy itt akartok e híreket mert A gamekapocs Xbox szinpatizáns erre bizonyiték az hogy a Játékos profilnál az xbox profile kidolgozottab az Ap száma is megnézhetö de a trófea száma nem.
Mi dig van olyan ember aki.mindog kötekszik és nem ismeri el hogy nincs igaza de én megmondom a frankót az az igazi Playstationos aki úgy is azt vessz ha tudja hogy az xbox one jobb és én ijen ember vagyok.Sosem fogok xboxot venni.Ps1 töl kezdve minden ps a tulajdonomban van és xbox 360 om is volt az ace combat miatt de 1 nap mulva el is adtam.Mindenki azt vesz amit akar aki nem tudja eldönteni meiket vegye meg az nem igazi gamer szerintem ez alap választás.
205.
205.
kamgecam
#201: Egyébként írtam érveket is.....Elég nyomos érveket,
de itt van ha nem találtad!
https://securecdn.disqus.com/uploads/mediaembed/images/508/7568/original.jpg
204.
204.
kamgecam
#201: Nem értelek,nem akartalak megbántani,ne haragudj!
Vannak nagyon jó fej xbox-os haverjaim is,és ők nem hülyéznek
le ha más véleményen vagyok.
Teljesen rendben van ha Te xboxone-t veszel,szíved joga! :D
Akár ps3-as,vagy xbox-os valaki,minket összekötnek a játékok!
Nekem csak az irány nem tetszik ami felé az ms elment,de ez az én
szubjektív véleményem,remélem megengeded.
203.
203.
Sir-Vival
Bézony, én konzolt szeretnék venni, nem multimédiás központot - ha azt szeretnék venni, veszek azt. Nem is értem...
A játékos újdonságokra is fel lehet építeni egy show-t: megosztás, rögzítés, besegítés, streaming játék, stb.

Nem fogyott el annyira a kraft az iparban, hogy a TV szolgáltatás legyen a legnagyobb bomba! Szóval nem a játékok hiányával volt csak gond az MS-nél!
Persze erre a Sony lecsapott - talán nem kellett volna, túl olcsó poén.
202.
202.
Rocco-001
#196: supair.... Te olyan bölcs vagy...
Az igaz hogy" warez" nem multizik...de ez tény,hogy a warezosok vannak többen,mint Te aki nem Warezos..ez által nem multiznak annyian mint ahogyan Te gondolod.Ps3 nak a multija ingyen van aki nem "lopott"játékokkal játszik de az MS-nél díjköteles a legal játékoknál ..és visszatérve:Miert is minőségibb a box multija ,közössége ??? Nem butaságokat írtam le hanem tényeket közöltem veled amit az ms rád erőlteti a pénzlehúzós, haszontalan funkcióit a játék mellett.


""Tedd fel magadnak a kérdést,vajon én miért nem próbállak meggyőzni arról milyen
"szar" gépet fogsz venni a jövőben.""
Kedves bölcs supair !!! Te is tedd fel magadnak a kérdést ,hogy Játékos vagy e vagy egy Tv előtt üllő emberke aki játék közben szkájpolni fog és közben nézi a menülistából a szappanopera sorozatokat...

201.
201.
supair
#198: És téged is sokan néznek a világban.
A kérdés:mit látnak?
Nem győztél meg.Mert nincs egy valamirevaló nyomós érved,érvetek sem....:-(
Csak üres fecsegés.
Többé nem szólok hozzá hasonló jellegű cikkekhez.Javaslom TE se tedd ugyanezt a másik "oldalon".
Szebb lesz a világ. ;-)
200.
200.
kamgecam
199.
199.
kamgecam
Összehasonlító adatok,aki még nem döntötte el hogy melyik konzolt vegye
és hezitál még,annak érdemes meglesnie!:)
https://securecdn.disqus.com/uploads/mediaembed/images/508/7568/original.jpg
198.
198.
kamgecam
#193: Én a helyedben nem tenném,hiszen az
xb (O)x(O) ne is watching you....:D
197.
197.
kamgecam
Hivatalosan is bejelentették hogy PS4-re nem lesz DRM,és nem lesz
kötelező az állandó online,valamint a játékokra és a közösségi megosztásokra koncentrálnak!JUHÉÉÉ! :D
Egy igazi gamer konzol lesz!
Ezek után nem kérdés hogy mit választok!
(ráadásként a Nougthy Dog is ott van:D,képzeljetek el egy Last of Us 2 hogy fog kinézni ha már most megelőzi a korát az első része!)
PS4!(egyébként egy belsős emberkétől azt hallottam 400-500 dollár körüli árban fogják árulni)
196.
196.
supair
#194: Hallgattál volna,bölcs maradtál volna!
1: WAREZKIRÁLY NEM LIVE-ozik!
2:A LIVE KÖZÖSSÉG,SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGÉRŐL beszéltem és nem MENNYISÉGÉRŐL!
3:INKÁBB AZON IZGULOK,hogy YU SUZUKI letegyen egy produktumot NEXT GEN-re,minthogy ilyen "típusú" buta emberkékkel vitatkozzak használatban nem lévő,hardvereken.
Tedd fel magadnak a kérdést,vajon én miért nem próbállak meggyőzni arról milyen
"szar" gépet fogsz venni a jövőben.
195.
195.
Rocco-001
#190: Szerintem 150-170 ezer között lesz az ára az új Ps-nek.
194.
194.
Rocco-001
#193: pont az ilyen "típusú" emberkéknek való az új Xbox...aki nem fér meg a bőrében és nem elég neki az otthoni upc-box ...csak érd el M.országon ,ezeket az amúgy is meglévő "extra szolgáltatásokat"...
Amikett írtál azt a Ps3 is tudja...sőt!!!!!!!!!!!!!!!!
A közösség meg azért nagyobb valamennyivel az Xboxnál mert rengeteg a WAREZ KIRÁLY!!!!!Tisztelet a kivételnek ,de sajnos legalább is M.országon a legtöbben ezért választották a boxot...(de nem csak itthon megy ez!)...de ezt bizonyitja egy új cikk is a Gamekapcson...
Én egy konzollal játszani akarok mert játékos vagyok!!És nem a szaros tévézésre "gyúrni" .... Persze a Xboxon is lehet játszani,de úgy ,hogy mindeközben a MS rád erőlteti a pénzlehúzós gusztustalan ,haszontalan, szarságait PL: kinekt+ net meg az ezzel velejáró" rosszaságok"meg a többi...... na mind1
193.
193.
supair
#192: Mivel mindig megtiszteltek azzal,hogy egy Xbox-os hírnél olvashatlak benneteket,én is megtisztellek benneteket a saját véleményemmel,mindenféle sárdobálást mellőzve.
Xbox One-t fogok vásárolni.
Mégpedig azért mert: A Live szolgáltatás és KÖZÖSSÉG köröket vert bármire amivel eddig találkoztam.
Mert az összes barátom ott találhatom.
És eddig elégedett vagyok amit a 360 nyújt.Szeretek vele játszani,rajta keresztül filmet nézni,zenét hallgatni.Szeretem ezt a gépet amennyire élettelen tárgyat szerethet ember.
Tegyétek Ti is ugyanezt.
Ohne Fleiss, Kein Preis!
192.
192.
karneol81
#185: Nem a MS masináját tervezem megvenni.
191.
191.
Zombiekiller6
#190: Max annyiba kerüljenek, bár hallottam a PS-ről 90 és 110 000 ft körül értékeket és reménykedni lehet (lehet...)
190.
190.
myrte
#189: Inkább 150.000 Ft. A wiiU megjelenéskor, bundle csomagban a prémium 110.000 Ft volt. Viszont a nextgenek, teljesítményben jóval felülfogják múlni.
189.
189.
Zombiekiller6
http://www.ign.com/articles/2013/05/31/how-much-will-xbox-one-and-playstation-4-cost Könyörögve kérem az atya úr istent, hogy meg ne közelítsék a next-gen konzolok ezeket az árakat.
188.
188.
gyerecske
PS3-am van, de még mindig nem vagyok biztos benne , hogy PS4-re cserélem vagy XOne-ra
Jó lenne mind a 2 egyszerre :-)
185.
185.
akifourteen
#184: Miert te kifizetnel olyan szolgaltatast amit nem tudsz hasznalni? Pedig kifogod ha MS konzolt veszel,nem mondom,hogy a sony szent de legalabb nem ker olyanert penzt ami nalad nem mukodik.
184.
184.
karneol81
Öcsém, mind elmehetnétek elemzőknek,piackutatóknak valamelyik céghez.. :-)
183.
183.
akifourteen
MS nek a marketingje kizarolag Amerikara iranyul, leszarjak Europat de foleg keletet ahol mi is elunk lekorlatozzak a gepeiket ezzel akarjak kimagyarazni az egeszet de mi megvesszuk ugyanannyiert mint mashol ahol mukodik minden. Ket eve van hivatalosan live in Hungary azon kivul semmit nem tettek le az asztalra ha jatszani akarsz fizess ha demot le akarod tolteni a megjelenes idopontjaba fizess errol szol az egesz MS faszsag. A somy gepjei miert nem lettek R.kodosak talan kicsit ezert,nem kell fizetni ha multizni akarsz barmilyen regios bluray,DVD vagy jatekot jatszhatok rajta ja es meg egy valami,hiaba pattog az MS,hogy tobb acoount van Angliaba meg az USA-ba pont azert mert a kelet Europa osszes accountja van odaregisztralva. Szlovakiaba fel eve van hivatalos live,de joforman semmit nem lehet letolteni pl: cod mw3 dlc palyak nincsenek engedelyezve pedig be van fizetve a live. Ha titeket ez nem zavar akkor tovabbra is vegyetek a xbox-ot mert kifizettek mindent de a felet nem tudod hasznalni. Utoszo van mindket konzolom es nem vagyok fanboy egyikteren sem de aki it szopat minket az a MS.
179.
179.
kamgecam
Úgylátszik IGN-en többen szeretik a Playstation 4-et.
XboxOne Vs. Ps4:
http://www.ign.com/videos/2013/05/31/xbox-one-vs-ps4-the-results-ign-versus
178.
178.
kamgecam
#175: Abszolút egyetértek!
165.
165.
Rocco-001
Kívánom, az E3-ig ne kapjanak még több idegesítő "aljas" rossz hírt a Xboxrol,mert ki tudja "Túlélnének" e az Xfanok/rajongók egy újabb szörnyű "csapást"...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...