Már a next-gen Splinter Cellen ötletelnek

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 2.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft a jövőben is kiemelt fontosságú szériaként tekint a Splinter Cellre, ebből kifolyólag természetesen a következő generáció alatt is kapunk folytatásokat hozzá. Az is biztos, hogy Sam Fisher visszatér.

Scott Lee a Splinter Cell: Blacklist vezető grafikusa az Arabic Gamersnek adott interjúban árulta el, hogy a Ubisoft már a next-gen Splinter Cellen ötletel.

"Sam Fisher és a Splinter Cell egy nagy és nagyon fontos frencsájz a Ubisoft számára, és igen, a jövőben is támogatni fogja azt. Természetesen kőkeményen dolgozunk a jelenlegi konzolokon, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy ott leszünk az összes platformon."

"A next-gent tekintve már egy csomó tervünk van, persze erről még nem beszélhetünk, de alig várom, hogy lássam Samet új kalandokban, nagyobban és jobban, ahogy haladunk előre. Sam visszatér."

A sorozatot valószínűleg továbbra is a Ubisoft Toronto csinálja majd, Jade Raymond nemrég a Polygonnak mondta el, hogy öt cím készül náluk, és nemcsak a következő Assassin's Creedbe segítenek be, de egy második Splinter Cellen is szorgoskodnak.

A Blacklist augusztus 23-án jön PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

3.
3.
metercsiken
Én is kíváncsi vagyok rá, mit alkotnak legközelebb!
Bár még előtte meg kell nézni ezt a Blacklist-et, de biztos jó lesz!? : )
2.
2.
EBR2000
Várom :)!
De előbb jöhetne a Blacklist...
Nagyon jó ez a sorozat és még sok rész rejtőzik benne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...