Hackertámadás érte a Dust 514 szervereit

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 3.
  • Hír
Link másolása
DDoS-támadás érte az EVE Online-nak és a Dust 514-nek is helyet adó clustert, ezért egyelőre egyik játék sem érhető el. A készítők már dolgoznak a megoldáson, állítólag mindjárt végeznek.

"Jelentős és hosszantartó" terheléses (DDoS) támadás érte a Dust 514-nek és az EVE Online-nak otthont adó Tranquility clustert, és a CCP webszerverei is kidőltek. Noha a fejlesztők először megpróbáltak újra életet lehelni szerverekbe, utólag jobbnak látták, ha a karbantartás idejére teljesen leállítják a weboldalaikat és a játékaikat.

Ez idő alatt teljesen átvilágítják a rendszerüket, a Twitter-csatornájuk szerint a folyamat akár több óráig is eltarthat - a cikk megírásakor még mindig nem elérhetők a játékok, de állítólag a srácok közel vannak a munka befejezéséhez. DDoS-támadásról lévén szó, a személyes adatokat nem bántották a támadók, egyéb intézkedésre - úgy tűnik - nincs szükség.

4.
4.
goblinfing
Tavaly LS-RP, aztán EA, most meg ezek..dafuq?
3.
3.
Hycker
tulterheleses tamadas. annyi kerest kap a celpont hogy nem vagy nagyon lassan tudja feldolgozni az adatokat. vedekezni szinte lehetetlen, a kapcsolatok savszelessegetol es a feldolgozas sebessegetol is fugg. a szolgaltatok ilyenkor sokszor nullrouteoljak a szervert hogy vedjek a sajat cuccaikat. letezik dns erositeses dos is, mindenrol bovebben a wikit ajanlom
2.
2.
Mi a DDoS-támadás? El tudná valaki magyarázni, hogy mi történik ilyenkor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...