EVE Online: Special Edition

Az EVE Online című nagyszerű űrbeli MMO különleges kiadása, benne az összes eddig elérhető kiegészítővel.

20 éves az EVE Online

A játékot készítő CCP Games ezalkalomból két kiegészítőt, illetve számos eseményt és fejlesztést tervez erre az évre.

A Doctor Who-val crossoverezik az EVE Online

Annak ellenére, hogy lassan húsz éve fut az EVE Online, az űrhajós MMORPG kimaradt az elmúlt években egyre inkább népszerű össze-vissza crossoverezésből. Egészen mostanáig.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

Új MMO-n dolgozik az EVE Online csapata

Az EVE Online-ért felelős CCP Games valami nagy dobásra készül. Az izlandi illetőségű fejlesztőcsapat az Epic Games Unreal Engine 4 motorjára építi az eddig meg nem nevezett akció-MMO-ját.

EVE Online - most már akár ingyen is csatázhatsz

Megérkezett az EVE Online még augusztusban beharangozott frissítése, az Ascension, ami most már azt is lehetővé teszi, hogy bizonyos korlátok mellett, de akár ingyen is kipróbálhassuk az űrkalandot.

Részben ingyenes lesz az EVE Online

Novembertől bárki kipróbálhatja az EVE Online-t, ha megelégedik az alap dolgokkal. A havi előfizetések sem tűnnek el, akik ezt választják, továbbra is korlátlanul férhetnek hozzá mindenhez.

Néhány szó az EVE: Online jövőjéről

Jelenleg is zajlik Reykjavíkben az EVE Fanfest, a népszerű sci-fi univerzum éves bulija, ahol megtudtunk pár érdekességet a frencsájz jövőjéről. A jövő héten kibővül az MMO, látványos filmes trailert mutatunk róla.

EVE Online - 1500 dollárt vesztett egy raiden

Az EVE Online ismét bizonyította, hogy ha valaki nem elég körültekintő, akkor bizony hatalmasat tud bukni benne. Az egyik játékos egy raid során ezúttal 1500 dollárt bukott, és mindezt saját figyelmetlenségének köszönheti.

Ilyen érzés játszani az EVE Online-nal

Oké, a CCP űrös MMO-je a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. A fejlesztők nemrégiben felhívást intéztek a játékosok felé: a csapat hangmintákat kért az ingame chatből és a beérkezett anyagokból drámai trailer született.

Elbocsájtások az EVE Online fejlesztőjénél

Az EVE Online fejlesztéséért és kiadásáért felelős izlandi vállalat, a CCP pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy San Francisco-i irodájuk bezárása mellett két igazgatótól, Joe Gallótól és David Reidtől is megválnak.