The Last of Us - bemutatkozik a multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 4.
  • Hír
Link másolása
Végre megtörte a csendet a Naughty Dog és lerántotta a leplet a The Last of Us sokáig titkolt többjátékos üzemmódjáról. Mi is megtettük volna, de kötötte a kezünket az embargó. Képekkel illusztrált anyag következik.

A tegnap kiszivárgott információk többsége igaznak bizonyult. A The Last of Us multija Fractions névre hallgat és azon belül két játékmódot élvezhetünk. Két emberi frakció közül választhatunk magunknak, mindkettővel találkozhatunk majd a single kampányban is, valamint hét térkép áll a rendelkezésünkre. A saját túlélőnket részletesen testre szabhatjuk, kitérve a ruhájára, a felszerelésére, de még a fejfedőjére is. Hasonló megoldást láttunk az Uncharted 3 multijában is. Saját emblémát is tervezhetünk.

A két játékmód neve Supply Raid és Survivors lesz. Az előbbi a tárgykészítésre hegyeződik ki, húsz élettel rendelkezünk és az összerakott tárgyakat átvihetjük a respawn utánra is. A Survivors hamisítatlan hentelde, ha meghalunk, nem támadunk fel a kör végéig. Minden meccs hét körből áll.

 

A kiválasztott klánban az M.I. által irányított túlélőkkel harcolhatunk együtt. Minden meccs eredménye számítani fog a jövőben, 12 hetet élhetünk túl. Fejlődésünkkel a túlélők száma is gyarapodni fog. Az összegyűjtött kacatokból hasznos cuccokat craftolhatunk, s ezek segítik a klán túlélését.

Négy kaszt valamelyikéből választhatunk magunknak egyet: lesz assault, sniper, support és stealth, mindegyik négy bővítőhellyel rendelkezik. A slotokba kisebb fegyvereket pakolhatunk, vagy két nagyobb mordályt és két speciális képességet. Az egyik ilyen skill a Covert Training 2 lesz, a többit még homály fedi. Ezzel karakterünk egy ideig láthatatlanná válik a többi játékos előtt.

 

Egy másik képességgel feleannyi idő alatt rakhatunk össze tárgyakat. A Sharpshooter 3-mal a kiosztott fejlövések után még az életerőnk is regenerálódik. Lesznek egyszer használatos boosterek.

A The Last of Us június 14-én jelenik meg PS3-ra. Köszönjük, EBR2000!


 

23.
23.
Aarch
Eszméletlen jó lesz ez a game. Multira keresek embereket akikkel lehet ökörködni, és csapatba játszani. Sajna eddig nem sok PS ismerős jött össze, de erre a játékra szeretnék összekapni pár embert mert jobb, mint idegenekkel nyomni.
A PS ID-m: MrAarch (vegyetek fel bátran)
22.
22.
lacinho01
ma olvasom ps store-on hogy, the last of us 39.99 font pre-order + survival pack ez kb .15000ft ami egy ezressel drágább a boltinál és van plusz tartalom hozzá csak az a baj hogy nincs 40 fontos feltöltés bankszámlát meg nem adnék meg ha lehetne se, de most elöször van hogy jobban megéri a digitális verzió a lemezesnél ha a gta 5 is ilyen áron lesz azt tuti digitálisan lesz meg mert azt a lemezt rojtosra játszanám
21.
21.
Zombiekiller6
#20: én se de azért már nagyon várom, bár eddig inkább a single-t
20.
20.
kamgecam
#18: én is valahogy így képzeltem el!:D(kis naiv én..)
de még mindig nem értem hogy lesz,még nem játszottam ilyennel...
19.
19.
EBR2000
#18: Én is így képzeltem volna el :D
Szóval számomra nem hülyeség...
Legalábbis úgy hogy van egy menet ami ,,fiktív időben'' játszódik..
18.
18.
Zombiekiller6
#17: én először azt hittem, hogy valami kis minisztorija lenne és a sztori szerint 12 hét, de most már látom, hogy ez baromság :D
17.
17.
EBR2000
#15: Szerintem klánok olyanok lesznek mint a nagyobb f2p-be... Beraknak egybe és akkor 12 hetes idények lesznek (mint az AC-ba.) amiben az elért eredményeitek alapján ranglistát állítanak föl! Én így tudom elképzelni!
16.
16.
DON GONDOCS
A multin nem lehet sokat bonyolítani, hozza kötelezőt. Nem kell tőle sokat várni, átlagos pályák fejlődés, fegyverek kozmetikázása, oszt annyi
15.
15.
Zombiekiller6
Nekem az UC3 multija is tetszett, de ez jóval jobbnak tűnik. Az meg, hogy 6-ot kell lőni valakibe hááát nem tom, én az UC3-nál vagy egy tárat lőttem valakibe (kivétel sniper). A grafika itt annyira nem szép, de ez természetes. Remélem a pályák is jó nagyok lesznek. Ez a 12 hetes dolog meg nem tiszta nekem. Valaki elmagyarázná? :DDD
14.
14.
EBR2000
#13: Az 1 egész ponttal jobb mint az UC3 pontozása!!! Az Edge vagy megőrült vagy tényleg ilyen jó! (Amiben nem is kételkedem!)
13.
13.
kamgecam
#12: Nem rossz az sem de ennek a multija szerintem messze jobb lesz!:D
Igen,már három oldal 10 pontot adott neki,köztük az Edge......
12.
12.
EBR2000
Amúgy mi a baj az UC3 mulrijával? Azért el lehet vele lenni...
10 pont??? Na ez durva kis game lesz!
11.
11.
kamgecam
Óóóó,ezt kapjátok ki!
Újabb értékelések szivárogtak ki az embargó ellnére!
Az OPM UK,valamint az Edge magazin maximális pontszámot adott a játékra.
(az edge magazine!......10 pontot!.......,ÁÁÁÁÁÁ örület lesz ez a játék gyerekek!)
10.
10.
KeXxX
jól hangzik. nekem az Uncharted 3 multija is tetszett, legfőképpen a pályák miatt mert kurva jók lettek. ezt így képek alapján meg leírtak alapján nem lehet olyan jól eldönteni emberek, ha majd kipróbáljátok akkor meglátjátok hogy milyen lesz.
Jövőhét Péntek :)
9.
9.
kamgecam
#5: Én pont ellenkezőleg látom,engem se kötött le nagyon az Uc3 multija,de
a Last of Us hangulata és az eddig látottak alapján jobban tetszik mint a single része!
Köze sincs az Uc multijához,teljesen más a koncepciója.
Dehát ízlések és pofonok! :)

Nagyot fog durranni ide a bökőt!:D
8.
8.
EBR2000
Nagyon várom!!! Lehet hogy mégis hamarabb szerzem be mint ősz... Nagyon jól hangzik!
7.
7.
Moldren
A videón lévő multi nem jön be a többi mód igen. Still waiting for Bundle Pack.
5.
5.
Pharaoh
Én nem multizok egyáltalán! A játék single része atomzúzda lesz, de ezen a multin, azt látom (mint az Uncharted-nál), hogy teljesen felesleges volt belerakni és a fejlesztési időt kitolni ezzel! A Bioshock: Infinite és a Metro: Last Light fejlesztői okosan nem is bajlódtak vele, de szvsz annál a két játéknál a lehetőségeket nézve (eleve a single nem a lőszerspórolós-craftolgatós fajta) inkább lett volna létjogosultsága a többjátékos módnak! (Itt szerintem egy coop-nak lenne inkább!) De mivel engem nem érint, akiknek tetszik, azoknak jó szórakozást hozzá! Peace!
4.
4.
Jared
Ez teljesen jó:-)
3.
3.
randall13
Hát ebben kb olyan lesz a multiplayer mint a mass effectben.
2.
2.
traumraise
Mivel nagy multis vagyok azt kell hogy mondjam rohadt jó lett...jobban tetszik mint a singléje. De az hogy 6-ot kell belelőni egy emberbe az nem nagyon jön be....ez volt a gondom az Uncharted multijával is. Lehet azért mert konzol és rosszabb a célzás, pc-n nem nagyon van ilyen a multikban.
1.
1.
kamgecam
Nagyon nagy királyság lesz!:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...