Splinter Cell 4 infók

  • Írta: Gamekapocs
  • 2005. november 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az UbiSoft sikersorozatának, a Splinter Cellnek az új darabjárol, a Splinter Cell 4-ről láttak napvilágot új, érdekes információk.
Az UbiSoft sikersorozatának, a Splinter Cellnek az új darabjárol, a Splinter Cell 4-ről láttak napvilágot új, érdekes információk.

Splinter Cell 4 screenshotok:

Ugrás a galériához

(Pro-G) - A történet a Chaos Theory után egy évvel kezdődik. Sam Fishernek 20 évet varrnak a nyakába, mivel részt vett valamiféle bűncselekményben a lánya (Sarah) halála után. Egy nap azonban a börtönben tűz üt ki, itt a lehetőség a szabadulásra. A nagy pánik közepette ki kell jutnunk az épületből Jamie Washington segítségével, aki szintén ott raboskodik és a John Brown's Army banda tagja. Lopakodva kell végigmenni az épületen, sötét folyosókon át az őröket és a kamerákat kicselezve. Mikor már végre friss levegőt szívhatunk, visszatérünk Washingtonba, ahol új ismerősökre teszünk szert, akik a játék folyamán mindvégig segítségünkre lesznek; Emile Dufraisne, a John Brown's Army banda vezére, Carl Moss, sheriff helyettes és Enrica Villablanca, a kiválló kémikus. A negyedik rész teljesen új fegyverek és szerkentyúk arzenálját vonultatja fel, valamint a környezet is új lesz. A játék ugyanarra az enginere épül, mint az előző, de a környezet sokkal valósághűb lesz, mint elődjénél. A stuffnak a PS2, Xbox, GameCube, PC és Xbox 360 tulajdonosok örülhetnek majd. Előreláthatólag 2006-ban kerül ki a boltok polcaira.
5.
5.
Madgoder
XDXD Ti aztán nagy fanok vagytok...azt se tudjátok miért kerül börtönbe?!?!?!



Talán játszátok végig a Chaos Theory-t és akkor rájöttök,hogy valamelyik pályánál(a játék végén) egy bankban vagytok és el kell lopni valamit Fisher meg belemosolyog a kamerába.



Szóval csak játszátok végig az összes részt,mert nincs értelme elkezdeni a 4-et így....



És Boldog KArit+ Újévet Mindenkinek :DD
4.
4.
fojesz
Nekem is! Végre nem uncsi politikai baszások lesznek előtérben! :D
3.
3.
Shifty
Végülis tök mind1...:)
2.
2.
Shifty
Most akkor mi van? Máshol meg azt olvasom, hogy a lánya halála utáni bankrablások miatt kerül börtönbe...Akkor most melyik?
1.
1.
Ca$h
Csuhiiiiij! Varjuk 1200-al... de mikor jelenik meg? Eh????!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...