Launch traileren a Remember Me

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 4.
  • Videó
Link másolása
Amerikában mától kapható, hozzánk pedig pénteken érkezik meg a Remember Me, ennek apropóján pedig befutott a játék launch trailere is. Kétperces kedvcsináló következik, csekkoljátok!

A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő játék 2084-ben játszódik, Neo-Párizsban, ahol az emberek egy Sensen nevű kütyüvel digitalizálhatják, majd cserélgethetik és adhatják el az emlékeiket. A fejlesztő Memorize persze nem éppen hátsó szándék nélkül dobta piacra az eszközt, főhősnőnk és az Errorists nevű csoport ezért akarja romba dönteni a céget.

19.
19.
kisfiu87
Remember Me NUDE MOD v1.0

http://www.youtube.com/watch?v=qncL-P18rHo
18.
18.
Clayman
Ahhoz képest, hogy Capcom nem olyan rossz. Mondjuk a kameranézet szerintem gyötrelmes.
16.
16.
KopyAti
Az oks, hogy fejleszették, de az attol még az UE3!
15.
15.
Bone 02
#14: Az már rég nem unreal engine 3. Azóta folyamatosan fejlesztették, szóval öregnek nem igazán mondható. Az hogy milyen a grafika a fejlesztőktől függ, mennyit hoznak ki a motorból. Szerintem nagyon jó hangulata van, rég fogott meg ennyire játék. Igaz le van egyszerűsítve, de ez most a divat (sajnos).
14.
14.
KopyAti
Hát akkor tovább osszuk a közvéleményt! Nekem nagyon bejön a játék! Méghogy a grafika szar! A Bioshock:Infinite-nek igen, de ennek nem! Ugyan az a motor fut alatta! Ha az Infiniteben is ilyen szép nagy felbontásuak lettek volna a texturák, akkor az is tetszett volna! Mocskosul szép a játék szerintem, ahoz képest, hogy az öregecske Unreal Engine 3 erölködik alatta 150%-on! :)
Ja, X360-on tolom!
11.
11.
DON GONDOCS
Neki keztem nehéz fokozaton hogy hogy tovább tartson. Ilyen játék jöhet még. Főleg a ghost in the shell feeling miatt.
10.
10.
mnmn1
#4: A Last of Us akkor ezek szerint bőven átlagon felüli! Azt mondják hogy normális kB 14–15 óra és ez gondolom még több lesz nehezen játék módon és a new game + on.


Hogy ehhez a game hét is hozzaszoljak sajnos igen sok helyen lehúzták. Érdekesnek néz ki tehát lehet hogy beszerzem majd, de teljes áron 100% hogy nem :)
9.
9.
Dízel
ugy van ahogy killken mondja, a memory remix nagyon jó és érdekes, de a verekedős részek idegesitőek, a neo paris nem rossz. a texturakon lett volna mit csiszolni, elég csúnyűcska, ellenben jól lett optimalizálva. stabil minden pontjánál a game. nálam: 10/7,5.
8.
8.
KENKILL
Én már kipróbáltam és nagyon gyenge. Nem vártam sokat de még így is csalódás, az álom átírós részek jók de minden más teljesen felejthető (hehe). Nincs semmi ami kiemelkedő lenne az egészben, minden elemével kapcsolatban jutottak eszembe más játékok amik ezt-azt jobban csinálják.
7.
7.
Ghost16
Szerintem jó lesz ez :D
6.
6.
Skyer
Tükörtojásasszony kalandjai megkezdődtek...
5.
5.
giga321
Máris launch trailer :O? It has begun.
4.
4.
Drazhar
#3: a 10-12 óra 2013-ban mindennek hívható már csak nem normálnak :) máskor meg örülünk ha egy cuccból kijön az 5-6 óra.
3.
3.
2xhun
Fake aki lehúzza, isten game, hangulata über, csak sajna a szokásos 10-12 óra gameplay time normalon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...