Remember Me PC, PS3, X360

A francia illetőségű Dontnod új, misztikus játéka 2084-be, Párizsba kalauzol el bennünket.
Típus: Sci-Fi, TPS

Kanadában nyit új stúdiót a Life is Strange csapata

A francia Dontnod Entertainment hazai ajkú, de mégis észak-amerikai stúdiót nyit. A csapat második irodája Kanadában, Montréal városában fekszik majd, ezzel a fejlesztők még közelebb kerülhetnek a fő célközönségükhöz.

Két bejelentetlen játékon is dolgozik a Dontnod

Egy sajtólevélben összegezte tavalyi pénzügyi esztendejét a Dontnod, de már a jövőt illetően is elhintettek pár érdekességet. Többek között azt is, hogy két, eddig be nem jelentett játékon is dolgoznak.

Capcom-játékok az új Humble Bundle-ben

Ismét egy nagyobb kiadó játékaival domborít a Humble Bundle, ezúttal (is) a Capcom címeire csaphattok le meglehetősen jó áron. Resident Evil, Devil May Cry és Lost Planet is szerepel a csomagban.

Remember Me 2 - már csak a Capcomon múlik

Mármint "csak", jó nagy idézőjelekkel: a Dontnod szerint ők már gyakorlatilag készen vannak a Remember Me folytatásának terveivel, egyedül a Capcom jóváhagyására és támogatására lenne szükség a fejlesztéshez.

RPG-n dolgozik a Remember Me fejlesztője

Minden jel szerint a Life is Strange mellett egy rejtélyes akció-szerepjátékot is kalapál a Dontnod Entertainment, legalábbis erre utal a francia stúdió legújabb állásajánlata. A platformok: Xbox One és PlayStation 4.

E3 2014: Square Enix-játékon dolgozik a Dontnod

Részletek még nincsenek, de az egészen biztos, hogy a Square Enix és a Remember Me-t jegyző Dontnod Entertainment közös játék fejlesztésébe kezdett. Valószínűleg a jövő heti E3-on hallunk róla.

Átszervezések a Remember Me fejlesztőinél

Noha a minap elterjedt a hír, hogy csődbe ment a Remember Me-t jegyző Dontnod, a fejlesztőcég vezérigazgatója szerint erről nincs szó, csak átszervezik a céget, hogy folytatni tudják a munkát.

Ingyen Metal Gear Rising a PS Plus-tagoknak

A Sony bejelentette az európai PlayStation Plus-előfizetőknek szánt novemberi játékkínálatát, ezúttal négy cím ütheti a játékosok markát - kettő PlayStation 3-on, és kettő PlayStation Vitán.

Remember Me teszt

Múltadat bármikor megváltoztathatod, minden emléked csupán egy termék, amit szabadon megvásárolhatsz egy útszéli automatából. A világ 2084-re megváltozott, az emberek csupán adathalmazok, memóriájuk törölhető.

Még mindig a GRID 2 vezeti a brit toplistát

A közvélekedéssel ellentétben a toplista élén nem mindig a legújabb játék áll, a Remember Me rajtja például nem is volt elég a csúcsra, csak egy harmadik helyre. Az aranyérmes még mindig a GRID 2.