Újraindítják a Shadow of the Eternals kampányát

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 5.
  • Hír
Link másolása
Leállítják, majd nem sokkal később újraindítják a Shadow of the Eternals crowdfunding-kampányait. Szükség is volt rá, a fejlesztők korábban is jelezték: ha nem jön össze a Kickstarterrel, nem készül el a játék.

A Precursor Games leállítja a Shadow of the Eternals Kickstarter- és PayPal-gyűjtését, majd néhány héten belül újraindítja azokat - az eddig befizetett pénzeket visszakapják az adakozók. A csapat fejese olyan lehetőségekre, illetve fejlesztésekre hivatkozott, "amik jobbá teszik a játékot, mint azt megálmodták".

Hogy mik ezek az új fejlesztések, azt nem tudjuk, de a Precursornak nyilvánvalóan az időnyerés volt a célja. Ahogy azt nemrég mi is megírtuk, a csapat csak a crowdfunding útján tartja elképzelhetőnek, hogy az Eternal Darkness szellemi örököse elkészülhessen, márpedig a két hete futó kampányok nem hoztak túl sok pénzt: Kickstarteren például a szükséges 1,35 millió dollárból 127 ezer jött össze csupán.

Az új fejlesztésekkel és némileg átgondoltabb promóval talán többre futja majd. Mi szurkolunk!

1.
1.
DON GONDOCS
Kár lenne veszni hagyni ezt a játékot, mert ha megvalósulna akkor legalább a fejlesztőknek is lehetne hosszútávú terveik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...