E3 2013: Még egy androidos konzol érkezik

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha jól számolom, az Ouya, a GameStick és a GamePop után ez már a negyedik androidos konzol, és bár a Project M.O.J.O.-ról még semmit nem tudunk, nem kisebb név áll mögötte, mint a Mad Catz.

A Mad Catz a különböző játékos perifériáiról és kiegészítőiről ismert, a cég számos platformhoz gyárt kütyüket, az egyszerű kábelektől és memóriakártyáktól kezdve a fejhallgatókon át egészen a megszokott és kevésbé megszokott kontrollerekig. Most pedig saját konzolon dolgozik.

Az egyelőre Project M.O.J.O. nevet viselő androidos gépről még nem sokat tudunk, Darren Richardson vezérigazgató szerint a "mikrokonzol" az E3-on mutatkozhat be teljes valójában. Az viszont biztos, hogy az Android révén nyílt lesz, bárki fejleszthet majd rá játékot, ha úgy tartja a kedve.

10.
10.
XuChi
Nincs még elég ezekből a kütyükből ???
9.
9.
foolblack
Inkább robot legyet a monitorra :D
8.
8.
Csoki80
#7: Hehe, de tényleg XD
7.
7.
Oldskoolgamer
Android konzolok olyanok mint...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FvT8jG1OVdI#t=102s
1:42 xD
5.
5.
unrealnoise
pont ezek miatt nem lesz semmi értelme az egésznek. itt is ezer féle hardver lesz lassan, az andoidos játékoknál egyébként sincs az, hogy erre vagy arra tudnának optimalizálni, szóval rögtön ugrik az egyik konzolos előny... kukába ezekkel a szarokkal, aki játszani akar, az vegyen xbox360-at vagy ps3-at...

vagy ott van ugye az előző gen is... de használtan már aprópénz egy jelenlegi konzol, szóval még piaca sincs nagyon az androidos "konzolnak" szvsz... bukás lesz mind... pláne, hogy a nagyok úgyis csak a nagy gépekbe öntik a pénzt
4.
4.
RangerFox
mindegyik egy trágyadomb nem mindegy? :DDDDDDddd


3.
3.
budk
ezekből az androidos cuccokból még a végén annyi fajta lesz mint a régi sárgakazettás kínai konzolokból :D
2.
2.
DON GONDOCS
Nemsokára több androidos konzol lesz mint kéne :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...