E3 2013: Bemutatkozik a The Crew

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi pletykáknak megfelelően a Ubisoft konferenciáján bemutatkozott a The Crew, ami a Driver fejlesztőinek és a Test Drive Unlimited készítőiből alakult Ivory Tower srácainak közös munkája.

A The Crew jól láthatóan a Need for Speed babérjaira tör, nemcsak játékmenetben maximálisan arcade, de az állandó online világ és a single, illetve a multi láthatatlan összesimulása is a Rivalst idézi. Persze itt nem arra gondolok, hogy a Ubisoft Reflections és az Ivory Tower másolt volna, mert nyilván nem, de érdemes lesz megfigyelni, hogyan küzd majd a két cím a vásárlók kegyeiért.

A The Crew 2014 elején jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, előtérbe helyezi a közösségi fícsöröket és a kooperatív módot, az ígéretek szerint a húszórás kampányt egyedül, a barátainkkal vagy random emberekkel is teljesíthetjük. A játékosok csapatokat szervezhetnek, amik más brigádokkal versengenek, közben egyre erősebb fejlesztéseket szerezhetünk a verdáinkhoz, és az új helyszínek (az egész USA bejárható majd) is fokozatosan nyílnak meg előttünk.

20.
20.
gameradam
Hát ez odabaszott rendesen. Eszméletlen az első Gameplay és az a zene....Elképesztő grafika, bejárható terület, kocsituning minden van ami egy tökéletes játékhoz kell bár ami egy kicsit ronthatja az összképet az a felületesen megtervezett irányítás. Bmeg Ubisoft! Ebből még csinálj párat Hat az NFS: Rivals felkötheti a gatyáját ha labdába akar rúgni!!!
19.
19.
Senki00
K*rva jó játék‼ Lenyűgöz a trailer és engem is megvett! Ahogy megjelent egyből megveszem, tök mind1 mennyibe fog fájni (igaz, ehhez biztos kicsit tuningolni kell majd a gépet, de még az se baj).
Egyébként várok minden kedves "The Crew"-es játékost a facebook-os csoportomba; https://www.facebook.com/groups/164342080404467/
18.
18.
Drazhar
A tréler a zenével együtt valami bitang jó, a gameplay viszont nem tetszik, úgyhogy nálam kimarad.
17.
17.
roli9992002
azt a rohadt büdös k----------va életbe milyen rohadt nagy terület és rohadt jó grafika
tuti megveszem akármennyibe kerül
16.
16.
Petrosz007
Bakker én besz@artam a trailer-en!!! A gameplay brutáljó, végre lehet tuningolni, klánok harcolhatnak egymással(vagyis én ezt szűrtem le) Rohadt jó lessz!!!! Kötelező darab :)
15.
15.
Lacfi95
Amúgy meg jó game, és lehet megfogom venni,csak ne legyen a multiban probléma mint a Test Drive Unlimited 2-nek :S
14.
14.
Lacfi95
#13: Pc-n is megjelenik csak nem említi a szövegben :)
13.
13.
Dízel
és mi a telibek*rt annyukért nem lesz pc-re?! igy hogy akarnak rivalisok lenni a rivalsnak? most akkor aki pcn játszik és elege van az nfsből vegyen konzolt? mit gondolnak ezek.
amugy nem rossz a játék, elég "durr bele balázs" az egész feelingje, mint egy bournout vagy split secondnak. ami azért elég olcso janosos játékok. de ez azért az oriasi területtel meg a hatásvadász tuning lehetőséggel meg par dologgal együtt elég primán sikerült. az iranyitas tényleg gagyi, de hát nem kell félni a karamboloktól mer ugyis arcade, 240en kanyarbevételek és társai, ami nem baj, ez egy ilyen stilus.
12.
12.
game dawe
a kurv@ ez igen ez gém :)
11.
11.
Zombiekiller6
Azt a büdös kurv@ mekkora a terület és milyen szép a grafika. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de kell!!!
10.
10.
gagyinho
Hát ez a trailer nem gyenge. Meglátjuk mi lesz belőle, ha lesz olyan jó, mint aminek kinéz most, akkor megy a levesbe az NFS :)
9.
9.
heganelo
Hát nem vagyok oda az arcade autós játékokért, de azért ez megér egy misét.
6.
6.
Yanez
Nagyon szép! Bár a játszhatósága olyan NFS féle, de a Ubi legalább tud mutatni hozzá rengeteg új ötletet, ami nem kicsit dob egy ilyen játékon.
5.
5.
simon 555
#4: A gameplayben nem láttam belsőnézetet, csak a CG videóban.
4.
4.
Macifasz
Örülhetnek a Grid 2 fikázók, ebben lesz belső nézet! :-D Amúgy engem is megvettek kilóra, az a 3 perces trailer kicsit odabasz!
2.
2.
szogyenyi
1.
1.
TheBigBoss
Hát nem tudom,csak nekem tűnik a kocsik irányithatósága kicsit gagyinak? Olyan mintha nem a kerékkel kanyarodna,hanem csak siklana a pályán az autó. Egyébként magával a játékkal nincs bajom,egész jól néz ki és még a körités sem rossz :) Jajj... legyen már karácsony!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...