The Crew PC, PS4, XBOXONE

A Need for Speed babérjaira tör a Ubisoft.

Ma este jelentik be a The Crew 3-at

A második rész Twitter fiókja "leplezte le" a játék hivatalos bejelentésének dátumát. Szerencsére nem kell sokat várni.

Motorfest címmel érkezhet a harmadik The Crew-játék

Szállingóznak a pletykák a The Crew harmadik része felől. A szóbeszéd szerint a Ubisoft versenyjátéka Motorfest címmel láthat napvilágot, a helyszín pedig nem az egész Egyesült Államok lesz.

Idő előtt lepleződött le az új The Crew-játék

Egy adatbányásznak köszönhetően, úgy néz ki, idő előtt lebukott a The Crew-sorozat új felvonása, ami az ipari bennfentesként is ismert Tom Henderson szerint egyfajta reboot lesz, mert a Ubisoft nem volt elégedett a második rész eladásaival.

Újabb játékokkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Ha fixen alacsony árú, remek játékok után vadásztok, akkor nem lőhettek mellé a PlayStation Hits válogatásával. Most hét újabb cím csatlakozik ehhez a kínálathoz, köztük pedig találtok néhány kihagyhatatlan darabot is!

12 millió játékosnál tart a The Crew

Mérföldkőhöz érkezett a Ubisoft autós MMO-szerű játéka, a The Crew. Tizenkétmillió regisztrált játékossal büszkélkedhet a cím, akik több tízezer évnyi játékórát öltek a címbe összesen.

Ubi30 - ismét elérhetőek az ajándékjátékok

Az idén ünnepelte harmincadik születésnapját a Ubisoft, a kiadó pedig cserébe jó pár ingyenes játékkal lepte meg rajongóit. Ezek a címek most a hétvégén ismét elérhetőek, így ha lecsúsztál valamelyikről, most pótolhatod.

The Crew - a rendőrök is beszállnak a versenybe

És a videojátékos aranyszabály szerint ahol vannak rendőrök, ott illegális versenyzőkre is lehet számítani - a The Crew új kiegészítőjében mindkét oldal életébe betekintést nyerhetsz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!

Irány a Uplay, ingyenesen tölthető a The Crew!

A korábbi ígéreteknek megfelelően mától egy teljes hónapon át ingyenesen tölthető le a The Crew PC-s változata. Az akció a Ubisoft szülinapi ünneplésének része, így az ingyenes Raymannek viszont búcsút inthetünk.

A The Crew lesz a Ubisoft következő ajándéka

Már be is jelentette a Ubisoft, hogy mi lesz a következő születésnapi ajándéka: a jövő héttől egy hónapon át ingyenesen tölthető a The Crew. Az akció továbbra is PC-, illetve Uplay-exkluzív.