E3 2013: Reboot lesz a Mirror's Edge 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 11.
  • Hír
Link másolása
Tegnap mutatkozott be a Mirror's Edge második része, azonban mint kiderült, nem is igazi második részről van szó: a DICE rebootolja a sorozatot, és új megvilágításba helyezi Faith történetét.

Már az Electronic Arts konferenciáján is gyanús volt, hogy számozás nélkül emlegetik a Mirror's Edge új részét, a kiadó sajtóközleménye pedig megerősített benne: a Mirror's Edge 2 valójában nem második rész, ráadásul nem is szerepel a kettes a hivatalos címében, ugyanis reboot lesz.

Az EA közleménye szerint a "játék újraindítja a címet a következő generációra", a felturbózott látvány mellett Faith is új eredettörténetet kap. Ezen kívül többet még mindig nem tudunk, fogalmunk sincs például, hogy játékmenet terén miben lesz más az új Mirror's Edge, mint 2008-as elődje volt. A játék egyébként PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik.

33.
33.
higgadt
#31: Nem értettem minek a reboot de a GPU14 óta leesett. Anno a Mirror's Edge volt az Nvidiás PhysX fricskája, miszerint elindíthatod AMD-n is de mennyivel szebb lesz már Nvidián.
Most ha jól látom ez Frostbite alatt készül -> Mantle API.
Elég szemét vicc. :)
32.
32.
Folti1985
Értem én hogy a reboot korát éljük de azért 5 év nem volt olyan rég :D
31.
31.
moonborn
haha,jól mondtam én hogy tiszta olyan mint az előző rész csak feljavított grafikával :D
30.
30.
HideoKojimaWannabe
Reboot? Bazze összesen 1 része volt eddig, azon mit rebootolnak?
29.
29.
Macifasz
#17: Igen, csupán annyi a különbség, hogy ott nem egy rész élt csak meg a sorozat. Ahogy pl. a Thief-et se az első után rögtön rebootolták. Nagyon nem ugyan az. ;-)
28.
28.
Vendy01
minek reboot? o.o szerintem teljesen rendben volt az első része.......szerintem ez egy ügyességi játék és ennél a gamenél maga a játék volt a fontos nem a sztori...folytatni is simán lehetett volna....
27.
27.
Drazhar
Örülök a hírnek :)
Baromi sokat gondolkoztam, hogy engem miért nem taglózott le ez a cím annyira, mint másokat. A mai napig nem értem mitől kult... és ma melóban gondolkoztam és rájöttem, hogy hiába az egyedi játékmenet,zene,körítés - az előzőnek kb nem volt sztorija, és ez az ami hiányzik nekem.
Így már várom a reboot-ot mivel pont erre erősítenek rá - minden marad a régi :)
26.
26.
ha Faith, parkour, a zene, a város/hangulat és a játékmenet marad, nekem mindegy, hogy hányadik rész/reboot-e.
25.
25.
Pharaoh
22-23#: Én örülök, hogy jön, de véleményemet a 24#-es kommentelő első bekezdése teljesen jól leírja!
24.
24.
mrfire
#16: Hidd el, ahhoz is kell fantázia, hogy valamit új lábakra állíts. Eleve többet kell letenniük az asztalra, mint az első résznél tették. Ha nem teljesítenek rendesen, nyilván ebbe is bele lehet bukni, mert akkor semmi értelme nem volt az újrakezdésnek és jogos lesz a hőzöngés.

#14: Én úgy gondolom, hogy ha csak le akarnának húzni egy bőrt a játékról, akkor ahhoz nem kellene reboot.

#15: Bizonyára nem mertek egy új főhőst megkockáztatni.

Ha egy monumentálisabb történeten dolgoznak, amibe nem illene bele az első rész története, akkor jogos lehet a reboot, de majd kiderül. Addig is csak az számít, ki mennyi bizalmat szavaz a fejlesztőknek.
23.
23.
Gearssj2
#21: Örüljünk, hogy ezt is kaptunk így 5 év után. :)
22.
22.
Rakottkrumpli
#21: Szerintem 10x egy rebút, mint 1x egy másik karakter...
21.
21.
Pharaoh
17#: Igen, de itt az első rész is egy mestermű volt (a Thief: Deadly Shadows 9 éves, a Resi' pedig az eddigi tendencia szerint, tényleg jobban jár a régi részek rebott-jával, mint az új részekkel) és a Physx-el gyönyörűen is nézett ki a grafikai megvalósítás, a művészi látványvilág mellett! Ennnek a rebootnak szinte semmi értelme nem lesz! Folytatás, előzmény, másik karakter (pl. Infamous: Second Son), ezeknek lenne értelme! Ezektől függetlenül beszerzem és bízok benne, hogy hozza majd a szintet!
19.
19.
Kocsis92
#14: EA nélkül nemis létezne ez a széria öreg
18.
18.
eszeanna
Nem baj. Én így is örülök Neki. Csak legyen benne több lehetőség.
17.
17.
Gearssj2
A Resident Evil-nél meg kitudja hány másik játéknál is sokan sírnak, hogy legyen reboot, ennél megkaptuk, akkor hol a probléma? :D
A lényeg, h újra lehet Free Runingolni a városban a vakító színek között. :D
16.
16.
KENKILL
Elég szomorú, hogy már a játékipar is ennyire híján van a fantáziának...
14.
14.
dBLOOD
EA rátette a mocskos csápját, naná hogy rebootolják...
13.
13.
eximmice
Akinek ez nem esett le a trailer alatt,hogy reboot vagy esetleg előzmény,akkor az aludhatott rajta mert nyilvánvaló volt,hogy nem 2.rész.
-Nem volt sehol írva(logó) Megnevezve ,hogy ez egy 2. rész.
-Először varratta a tetkókat.
11.
11.
BloodyDeath
Nem gond igy is ugy is vevő vagyok.
10.
10.
mrfire
#9: Hát, az első rész végén Faith okozott egy kis kárt a rendszernek, de koránt sem számolták fel az egészet. Eleve szerettek volna folytatást készíteni, szóval akkoriban már valószínűleg voltak ötletek rá. Az első rész igazából csak a húgáról szólt, meg egy összeesküvésről, de nem mentek bele mélyebben. Folytatásként újraindulhattak volna a tüntetések és egy harmadik részben az egész város a feje tetejére is állhatott volna a zavargásokban. Bőven lehetett volna hova vinni a sztorit.
Mostanában sok reboot jön, nekem tetszenek és remélem itt is egy jól átgondolt történtet kapunk, ami csak a javára váll a Mirror's Edgenek.
9.
9.
Bugrisparaszt
Ez már így egy picit csalódás. Bár ismerve a történetet, tényleg nehéz elképzelni, hogy mi szaladgálni valója lenne még a tetőkön csomagkézbesítőként. Hátha módosul a befejezés egy könnyebben folytatható sztori felé!
8.
8.
Skyer
Upsz, rossz helyre ment a komment.. :C Valamelyik modi törölje, ha tudja.
7.
7.
Skyer
Ha már nem kapunk a Bethesdától Fallout 4-et, legalább ez jön! Várós!
6.
6.
Shannaro
Nagyvonalakban a Thieffel is ezt csinálták. Csak a főszereplő neve maradt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...