E3 2013: Bemutatkozik a Take on Mars

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 12.
  • Bejelentés
A cseh Bohemia Interactive legújabb játékában marsjárókat irányíthatunk a vörös bolygó felszínén. Valós ihletésű űrprogramban vehetünk rész, adatokkal halmozva fel a Földön lévő irányítóközpontot. Szimulátor a kicsike.

A Take on Helicopters után egy erőteljes váltással egészen a Mars bolygóig repültek az ArmA fejlesztői. A Take on Marsban egy marsjárót irányíthatunk, amellyel a planéta felszínén bolyonghatunk kőzetmintákat gyűjtve, fotókat készítve - pont, úgy mint a NASA robotjai a való életben.

A játékmenet során számtalan teendőnk lesz: az egész tudományos kutatás irányítása ránk hárul, nem árt némi mérnöki véna a pontos adatok és felfedezések megértéséhez. A Scenarios módban különböző előre legyártott küldetésekben vehetünk rész, míg a beépített szerkesztővel saját feladatokat készíthetünk magunknak változó célkitűzésekkel.

A kerekeken futó robotunk persze törékeny, vigyáznunk kell rá, ellenőriznünk kell az energiaellátását, s ha megsérül, a javítás súlyos pénzekbe kerül. Egy jól megszervezett űrprogram költségvetése is véges, szóval jól kell gazdálkodnunk már az elejétől kezdve.

A Take on Mars idén jelenik meg PC-re, ha felkeltette az érdeklődésedet ez az egyedi cím, látogass el a hivatalos honlapra további infókért és látnivalókért!

5.
Zombiekiller6
Hülyéskedtek ez nagyon baró, ez már most év játéka lesz!!! ()ez most irónia volt)
4.
metercsiken
Biztos van ,akinek az ilyesfajta játékok bejönnek, de ez nem az én műfajom!
( kicsit unalmasnak találom így elsőre )
3.
traumraise
de ha kombinálnák valami slenderman-es hülyeséggel akkor fogyna mint a szotyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...