Take on Mars PC

A Mars meghódítása lesz a feladatunk a Bohemia Interactive játékában.
Típus: Szimulátor, Terepjárós, Ûr

Take on Mars - megjelent a végleges verzió

A Bohemia Interactive nem kapkodta el a fejlesztést: három évig volt korai hozzáférésű státuszban a Take on Mars, de most végre élesedett a teljes változat. A játékban rovereket és élő embereket kell küldenünk a vörös bolygóra.

E3 2015: Itt vannak a Bohemia bemutatói

A Bohemia Interactive is részt vett a PC Gaming Shown, és az ígéreteknek megfelelően hozott is magával pár új trailert és információt. Leleplezték az ArmA 3 új szigetét, valamint a DayZ is szóba került.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.

E3 2015: A Bohemia Interactive tervei

Az ArmA 3 weboldalán már egy visszaszámláló fut, ami június 16-án, a PC Gaming Show idején jár le. A Bohemia itt leplezi majd le a militarista szimulátor új szigetét, de új részletek jönnek a DayZ-ről és a Take on Marsról is.

Ma még ingyenes az ArmA: Cold War Assault

Tizenöt éves a cseh Bohemia Interactive, s ennek alkalmából a fejlesztők ingyen elérhetővé tették az első játékukat, a 2001-ben megjelent Operation Flashpointot, amely mostanság ArmA: Cold War Assault címen fut.

Gameplay traileren a Take on Mars

Noha az E3-on bemutatott Take on Mars nem aratott osztatlan sikert a játékosok körében, a Bohemia Interactive nem lustálkodik: augusztus elejétől már játszhatóvá is teszi az anyagot.

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.

E3 2013: Bemutatkozik a Take on Mars

A cseh Bohemia Interactive legújabb játékában marsjárókat irányíthatunk a vörös bolygó felszínén. Valós ihletésű űrprogramban vehetünk rész, adatokkal halmozva fel a Földön lévő irányítóközpontot. Szimulátor a kicsike.