E3 2013: Még több Batman: Arkham Origins

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 13.
  • Videó
Link másolása
A múltkori hatperces felvétel után itt a Batman: Arkham Origins kiállított demójának teljes végigjátszása, amely több, mint húsz perces figyelmet igényel. Lesz itt csihi-puhi, sandbox repkedés, és eszmecsere Jokerrel is.

Nem elégszünk meg pár odavetett csonttal, teljes élményre vágyunk! A Batman: Arkham Origins kiállított demója most az első perctől az utolsóig megtekinthető, s azt kell mondanunk, bőven teljesíti az elvárásainkat. Rengeteg játékelemet zsúfoltak bele, meresszétek a szemeiteket.

A játék október 25-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra.

8.
8.
Drazhar
#3: Nagyon is jó a gondolat egyrészt - másrészt ez az új claw még borzalmasan szar is, a gameplay-ből is az jött le, hogy kvázi gyerekjátékká viszi le a nehézséget.
7.
7.
metercsiken
Ezt most nem nézem meg, de már az előzőből is láttam, hogy jó lesz!
Szóval várom szeretettel! : )
5.
5.
Morzsi1
Na végre, ismét Batman, és ismét jól néz ki, reméljük valóban jól sikerül. Az előző kettő műfajában hovatovább tökéletes volt. Magasan van a léc, de jó eséllyel hozza az elvárt szintet. Majd elválik.
4.
4.
#3: Gondolkozzatok már el, ha minden be előzmény lenne, akkor csak a batarangot és az öklünket használhatnánk.
3.
3.
udvary94
Egy logikai bakit látok. Az a csáklyavető ( vagy mi a szösz) amit az AC-ben csak az AAR 4 training után lehetett megszerezni, és ami még prototípus volt az itt hogy van , ha ez Arkham Asylum előtt játszódik?
2.
2.
Nagyon jó lesz nem bírok várni joker itt is bolond lesz csak bane néz ki szarul.
1.
1.
l4cyk4
Azt gondolom, hogy ez a harmadik rész rendelkezik majd annyi újítással, amennyi még épp egy teljes értékű folytatássá teszi, de remélem nem ez lesz a WB Games új fejős tehene. Jó lenne, ha a következő super hero játékukat már egy minden elemében új, de legalább ennyire élvezhető alkotásként üdvözölhetnénk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...