Premier: Two Worlds

  • Írta: Gamekapocs
  • 2005. november 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Új RPG játék van a láthatáron a Topware Interactive jóvoltából, a Two Worlds. A stuff 2006-ban fog kijönni PC-re és Xbox 360-ra.
(gamecloud) - Új RPG játék van a láthatáron a Topware Interactive jóvoltából, a Two Worlds. A stuff 2006-ban fog kijönni PC-re és Xbox 360-ra.



A game azokban az időkben játszódik, mikor még a jó és gonosz erők harcot vívtak az emberiség feletti hatalom megszerzéséért. A fejlesztők igéretei szerint a nem lineáris sztorivonal izgalmas lesz, magával ragadja majd a játékost. A stuff végkimenetele a karaktertől függ majd, annak jellemétől, szándékaitól és erkölcsi értékeitől. A játék folyamán tapasztalatokat nyerünk különböző képességeink használatához, melynek rendszere jóval realisztikusabb lesz, mint a többi RPG-ben. Az ígéretek szerint ez lesz a legklasszabb RPG, ami eddig készűlt. A stuff grafikailag is a topon lesz, a ma kapható kártyák egyike sem tudja teljes pompájában megjeleníteni a játékot. Előreláthatólag 2006 novembere körül kerül majd a boltok PC-s, illetve X360-as polcaira. További infók késöbb várhatók.
1.
1.
fojesz
"Az ígéretek szerint ez lesz a legklasszabb RPG, ami eddig készűlt"



Ez olyan ismerős... mindenki ezt mondja... :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...