Two Worlds

Oblivion-verő szerepjáték a Reality Pump-tól - a játék grafikailag, s játékmenetileg is rendkívül innovatív.

Bajban a Two Worlds fejlesztője

A minap elterjedt a hír, hogy bezárt a Two Worlds-sorozat és a Raven's Cry fejlesztője, a Reality Pump, és bár a fejlesztőcsapat tulajdonosa ezeket a híreket cáfolta, azért sejthető, hogy nincs minden rendben a lengyeleknél.

Folytatódik a Two Worlds

Ugyan néhol még meg sem jelent a második rész, de a készítők már most egyértelműen utaltak rá, hogy folytatódik a Two Worlds. Azt nem tudjuk, hogy teljes értékű epizódról vagy egy új kiegészítőről van-e szó, de ha minden jól megy, akkor a játék már viszonylag hamar, 2012-ben megjelenhet.

A heti játékmegjelenések

A héten várható többek között az új Ratchet & Clank epizód megjelenése, de most érkezik a régóta készülő Too Human és az X360-as Smash Court Tennis 3 is.

Ingyenes Two Worlds kiegészítés érkezett

Megérkezett a Two Worlds legújabb kiegészítése: a Tainted Blood kizárólag multiplayer módban játszható, s egy raklapnyi új küldetéssel várja az érdeklődőket.

Készül a Two Worlds első kiegészítése

The Temptation alcímmel készül az ősszel megjelent Two Worlds első kiegészítőlemeze: egy biztos, ha az alapjátékot kedvelted, ezt imádni fogod!

Two Worlds

A világ örökre megváltozott, miután egy csatában megölték Aziraal-t, a háború istenét. Nem volt már senki, aki összefogja, és vezesse az ork hordát, irányt mutatva nekik az emberiség valaha volt legsötétebb háborújában. Az ork seregek folyamatosan vesztették a csatákat, csapatuk legyengült, katonáiknak nem volt többé miért harcolniuk. Az összetört horda ekkor feladva a háborút délre költözött, messze az emberektől. Ekkor alakult a Két Világ, melyet Two Worlds-nek is neveznek.

A heti játékmegjelenések

Hosszú idő után végre kijelenthetem: kellemes hétnek nézünk elébe játékmegjelenések terén! Lesz itt BioShock, Settlers, GRAW2 és még sok más finomság.

GC 2007: Újabb lineupok érkeztek

Ma reggelre a Codemasters, a Paradox Interacitve és a The Games Company listáját kaptuk meg, melyen olvashatók az idei Games Convention-ön kiállítandó címeik.

Two Worlds - bemutatkozik a gyűjtői változat

A Two Worlds kiadásáért felelős SouthPeak Interactive ma reggel meglepett minket egy Collector's Edition-bejelentéssel és egy új trailerrel.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!