E3 2013: Total War: Rome II játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 14.
  • Videó
Link másolása
A Creative Assembly stratégiája most mutatkozott be éles körülmények között, azaz a kedvfokozó trailerek után már tényleg a játékmeneten lesz a hangsúly. Igazi, újgenerációs Total War-címmel gazdagodunk.

A Sega standján kézbe vehettük az egeret és több mint tíz percen át terelgethettük a Total War: Rome II-t. Na jó, mégsem - de nem maradtunk le semmiről. Az RTS mindent teljesít, amit elvárunk tőle: a birodalomépítés kifinomult, s ahol a diplomácia nem jár sikerrel, ott lép színre a hadsereg.

A játék szeptember harmadikán jelenik meg PC-re.

8.
8.
sebtapasz
amúgy nagyon királyul néz ki!!!
7.
7.
sebtapasz
A Sega standján..de fura... :)
6.
6.
Bazsika B
Hihetetlen jó lesz!!! Az ősszel megjelenő játokok közül ezt és az AC 4-et meg a Watch Dog-ot várom a legjobban. Jól összehozták a kiadók. Minden egy évszakban :D
5.
5.
kirschakos
Számomra egyértelműen ezért érte meg az E3. Csak erre voltam kíváncsi igazán és nem csalódtam. Eszméletlen jó lesz! Most újítottam gépet is, remélem, hogy bírni fogja :D
4.
4.
gnossos
Én a TW játékoknak mindig csak a campaign map-on játszódó részét játszom, amiről igazából szólna (vagyis a real time battlet), azt csak egy jópofa fícsörnek tartom. Néha van kedvem vele szórakozni, de el nem tudom képzelni, hogy egy birodalmi kampányt úgy vigyek végig, hogy a csatákat saját magam irányítsam. Az auto-battle általában jól megoldja a helyzeteket :) Legfeljebb a nagyon kilátástalan csatákat kell saját kezűleg megszenvedni, ennek a feelingje is más.
Ezért én is remélem, hogy nagy hangsúlyt kap a körökre osztott rész.
Viszont azon elgondolkodtam, hogy ha i7-es gépen futtatták 8Gb rammal, és még ezt sem nevezték top gépnek, akkor mit neveznek annak?
3.
3.
K.Bandi
Nagyon jó lesz tuti vétel.
Nézzétek a videót 6:52-nél, nagyon kemény.
2.
2.
TBO0
Nem néztem végig a videót, csak belepörgettem. Ha elmélyítik a játék stratégiai és diplomáciai részét akkor ez számomra bőven év játéka lesz. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...